Şimdi Ara

BAN OLABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce dc yedim; ama hiç böyle dc yememiştim.Normalde bi lag fln olurdu ardından dc gelirdi, bunda çat diye dc geldi.Çok korkuyorum artık banlanmaktan bi kere winamp yüzünden ban yemiştim, sabah gm milleti banlıyordu; şimdi de düşünüyorum acaba farkında olmadan koxpu ola biriyle aynı partyde mi bulundum diye lütfen yardım edin

EDIT=Eğer banla alakalı diilse cvp gelince lütfen topiği siliniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fite -- 4 Temmuz 2006; 8:02:46 >

• herkes dc oldu merak etme
  • off of ya herkez yedi biraz aklnızı kullanıp serverlara baksanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: fite

Az önce dc yedim; ama hiç böyle dc yememiştim.Normalde bi lag fln olurdu ardından dc gelirdi, bunda çat diye dc geldi.Çok korkuyorum artık banlanmaktan bi kere winamp yüzünden ban yemiştim, sabah gm milleti banlıyordu; şimdi de düşünüyorum acaba farkında olmadan koxpu ola biriyle aynı partyde mi bulundum diye lütfen yardım edin

EDIT=Eğer banla alakalı diilse cvp gelince lütfen topiği siliniz.

Ben de DC yedim WİLL BE RESETTİNG

Reset atıyolar büyük iht.

• off yine mi res
  • EVET RESET ATTILAR SITESINDEDE VAR ZATEN RESET ATACAKLARINI SOYLUYORLAR MERAK ETME YANAI
  • quote:

Orjinalden alıntı: cocona

off of ya herkez yedi biraz aklnızı kullanıp serverlara baksanız

oyuna yeniden girmeye çalıştım acoount is currently in use hatasını verdi bakabilseydim bakacaktım.
    verilen cvplar için çok teşekkür ederim koxpçulardan nefret ediyorum ne geldiyse onlar yüzünden geldi başıma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (SİLİNEBİLİR) Bu ne ya :)
    15 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banada bi yardım etseniz Czdeydim ve Dc oldum şimdi de acc nizi baskası kullanıo dio
  • bende dc oldum bir anda
    başkası girdi sandım şifremle bende hemen şifremi değiştirdim
  • reset atılıor...10dkya açılır
    http://www.knightempire.com/server/stats.php
  • ya beyler
    kaç dakkada sürer bu res???????????????
  • Beyler ama girmeye çalısıorum accountunuz kullanılıo dio bu da onla mı alakalı????
  • yok o başkası girdi anlamına gelmiyor eğer server restartsa sen bilgisayardan dc yiyorsun ama karakterin oyunda kalıyor, eğer şu an öyle demese girip bakınız herkes dc yemesine rağmen örneğin manesin çubukları dolu görünür; aynı şeyi 10dk sonra yaptığınızda ise boş görünür. ordada fiili olarak sizin karakteri tamamen dc etmiş oluyorlar.cvplar için teşekürler gereksiz topik olmuş rahatladım ama sağolun topik silinebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: seawolfref

Beyler ama girmeye çalısıorum accountunuz kullanılıo dio bu da onla mı alakalı????

aynı şeyi banada dedi bende ende okuyunca için rahatladı ama ben yinede şifremi değiştirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: seawolfref

Beyler ama girmeye çalısıorum accountunuz kullanılıo dio bu da onla mı alakalı????

askıda kalmış ben kurtrdım ama girmior serverlar kapalı...
    bekle açılınca düzelir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.