Şimdi Ara

Ban Yazmak Serbest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • byler az önce raptor rebirth +3 e blade axe +8 glave +8 ve 7gb verdim ama raptor reduceli bn biraz kazık yedim gibime geldi ama sizinde yorumlarınızı alım dedim

• quote:

Orjinalden alıntı: |Scatter_Psikopat|

byler az önce raptor rebirth +3 e blade axe +8 glave +8 ve 7gb verdim ama raptor reduceli bn biraz kazık yedim gibime geldi ama sizinde yorumlarınızı alım dedim

Kazık yemişsin
    Server ??
  • yazık . . . ..
  • Büyük zarardasın
  • epey bi girmiş
  • çok buyuk zarar
  • çare 1 bardak soğuk su buzlu olursa daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • server pathos +3 rb raptorun fiyatı 90gb fln glave +8 35gb +8blade axe 40 gb bide 7 gb verdim işte
  • yazık olmuş
  • canım saolsun de kardes sonucata oyun takma kafaya
  • yoq bn takmıom satarım alırım başka item
  • kardesım saten glave +8 ın atagı reptor rebirth +3 dend aha fazladır.bayaaaaaaaaa bi kazıkyemıssın
  • yazık olmus onun yerine 15 gb'ye +7 raptor al daha kara gecerdin 3 silahın olurdugitti o kadar item
  • quote:

Orjinalden alıntı: SToRmM

epey bi girmiş

+1 hem onları vermişin hem reduceli almışın epeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey bi girmiş

ama senin adına üzüldüm takas yaptığın adam reducelisizin almış üstüne parası bile kalmıştır

• quote:

Orjinalden alıntı: yardımlutfenpls

kardesım saten glave +8 ın atagı reptor rebirth +3 dend aha fazladır.bayaaaaaaaaa bi kazıkyemıssın

+8 glave 177 ap +3 rb raptor 181 ap nasıl fazla
  • geçmiş olsun kazık yemi,şsin fakat raptor kıyak ,itemdir atack i güzeldir görüntüde var reduce olması işi bozmus elinden cıkarmaya baq..
  • Geç kaldın biraz
  • geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yardımlutfenpls

kardesım saten glave +8 ın atagı reptor rebirth +3 dend aha fazladır.bayaaaaaaaaa bi kazıkyemıssın

Oyuna yeni başladın galiba...

Ve Türkçemizi düzgün kullan mesela saten değil zaten (ve benzeri bir sürü var )
  • SAOLUN SATICAM ŞİMDİ BNDE ÖNCE ETMİODUM SONRA ADAM YOQ BUNA WP VERDİLER FLN DOLANDIRDI BNİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.