Bildirim
Ban yedim
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Her oyun küfür et sonra ban yiyince namussuz riot.Bir oyuncuyu velet diye nitelendirirken ana kriteriniz ne? Yeteneği olamaz çünkü aynı oyundaysan aynı ligdesindir demek ki konuşmaları ,ettiği küfürler ve flameleri.Peki senin o hakaretleri ettiğin zaman bir veletten ne farkın kalıyor? Emin ol riot senin gibi küfürbazları banladığı için batmayacak,senin gibilere atılan her bir ban oyunun ileriye gitmesi için 1 adım.Ne kadar gider bilemem ama en azından sensiz daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 22 Haziran 2018; 1:50:43 > -
Bakın oyunu ciddiye almayın ciddi diyorum LOL ciddiye almadan oynayın lig atlamak için oynamayin , kanser olmak istemiyorsanız böyle oynayın , chat Ban yada perma Ban yiyen hesaplarim o kadar fazla ki hepsini say desen sayamam böyle birisi olarak söylüyorum , TR serverinde oynamak normal insanin harcı değil gelişimini tamamlayamamış primat ape bir kitle , çok mu dertlisin bu konuda geç weste aynı mallar aynı nooblar oradada var tek farkları karakter olarak daha medeniler flame çok yok oyna kafana göre eğlen çık zaten iyiysen ufak ufak yukselirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her oyunda küfür ettiğim falan yok altındaki arkadaş çok güzel belirtmiş gerçekten de öyle umursamamak lazım sana açıklama yapmak da gereksiz ama veled dediğim tipler tahrik edip oyunu sabote ediyor avrupada da hesabım var mis gibi medeniyet sakin sakin euw de devam edeceğiz naled gelsin gevseklerequote:
Orijinalden alıntı: Rutzelq
Her oyun küfür et sonra ban yiyince namussuz riot.Bir oyuncuyu velet diye nitelendirirken ana kriteriniz ne? Yeteneği olamaz çünkü aynı oyundaysan aynı ligdesindir demek ki konuşmaları ,ettiği küfürler ve flameleri.Peki senin o hakaretleri ettiğin zaman bir veletten ne farkın kalıyor? Emin ol riot senin gibi küfürbazları banladığı için batmayacak,senin gibilere atılan her bir ban oyunun ileriye gitmesi için 1 adım.Ne kadar gider bilemem ama en azından sensiz daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çoluk çocuktan bile olgun davranamamışsın ki kalıcı olarak uzaklaştırılmışsın.
Hani çocuk büyür, akıllanır belki. Peki ya sen?
Neyse 1 tanesinden daha kurtulduk -
Yazık olmuş ama haketmişsin
Tr serverinde hakaretten perma yiyen net maldır oyunu takıp çoluk çocuğa sövüp ban yiyen de maldır. -
Lol bidmiş
jax mi ciddimisin bidaha konuşma benimle .1quote:
Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk
Lol bidmiş -
"Jax"...quote:
Orijinalden alıntı: Suzuya.Juuzou
jax mi ciddimisin bidaha konuşma benimle .1
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
"Jax"...
Alıntıları Göster
-
Tamam api sakin olquote:
Orijinalden alıntı: Suzuya.Juuzou
Alıntıları Göster
quote:
Tamam api sakin ol
Alıntıları Göster -
Yine olsa yine yaparım bana bunları yaptıran şeyleri görmediğin için bekara karı bosamasi kolay oluyor mis gibi avrupada rahat rahat devam ediyorum tr sunucusu kendi bokunda boğulsun
Aynısı başkalarına da yapılırken neden onlar küfremiyor?
veya küfredince ne oluyor? O aşırı küçük egonuzu tatmin etseniz kime ne faydası var?
Cidden şu oyunda küfürden dolayı ban yemek doğaüstü bir yetenek ister. -
Bekara karı boşaması kolay?Sanırsın biz TR de oynamıyoruz.Senin başına gelen benimde başıma geliyor ama VELET olmadığım için karşılık verme gereksimi duymuyorum.quote:
Orijinalden alıntı: hmozdogan
Yine olsa yine yaparım bana bunları yaptıran şeyleri görmediğin için bekara karı bosamasi kolay oluyor mis gibi avrupada rahat rahat devam ediyorum tr sunucusu kendi bokunda boğulsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X