Şimdi Ara

Ban yeme ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kısa bi süre içinde xbox almayı düşünüyorum korsan oyun oynıcam internet takılı olup ama hiç live a girmesem ban tehlikesi yine varmı ?

• Benim fikrim yok ama madem live girmiceksin neden internet takılı bırakıyorsun ?
  • herhangi bi güncelleme problemi çıkmıcaksa interneti takmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: StalkéR

herhangi bi güncelleme problemi çıkmıcaksa interneti takmam

Güncelleme sadece live'da oynıycaksan gerekli aksi takdirde gerekli değil çekebilirsin kabloyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasoDéSouza

quote:

herhangi bi güncelleme problemi çıkmıcaksa interneti takmam

Güncelleme sadece live'da oynıycaksan gerekli aksi takdirde gerekli değil çekebilirsin kabloyu.

anladım.son olarak şunuda soruyum fw li makinede online oynadığımız oyunun orjinal olması yine farkemiyo demi yani yine ban gelir?
  • x boxın fw li olup internete takılı olduktan sonra ister orjinal oyun oyna ister kopya oyun oyna ister liveye hiç girme yine kara listeye alınırsın
  • Live kullanmıyacaksan ban yemekten neden korkuyorsunki.Banlanana kadar kullan updateleri flaş bellek ile de yapabilirsin.Title update diye arat forumda paylaşılmıştı bir ara.
  • Live kullanmıcaksın xbox ın tadı çıkmaz söyliyim bence saldım çayıra mevlam gayıra düşüncesi ile gir live a kendini kaderin kollarına bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

Live kullanmıcaksın xbox ın tadı çıkmaz söyliyim bence saldım çayıra mevlam gayıra düşüncesi ile gir live a kendini kaderin kollarına bırak

sağolun arkadaşlar ben yinede bi süre bekliyim toplu bandan sonra yardırıyım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

Live kullanmıcaksın xbox ın tadı çıkmaz söyliyim bence saldım çayıra mevlam gayıra düşüncesi ile gir live a kendini kaderin kollarına bırak

sağolun arkadaşlar ben yinede bi süre bekliyim toplu bandan sonra yardırıyım

Ekim-Kasım gibi Live dalgası biter. Bende o günü bekliyorum bi dahaki ban dalgasına kadar yardırcam.

• madem banlanacak konsollar olacak mış bende banlandığından forumdan birinin xbox ına talip olurum helalinden Arcade Xbox a 200 TL çalışır :)
  • Ağa 300 dersen banlandıktan sonra bütün aksesuarları ile sana satarım (aksesuarı çok boldur)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.