Şimdi Ara

bana 1000-1500 tl arası güzel bir tlf tavsiye eder misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana 1000-1500 tl arası güzel bir tlf tavsiye eder misiniz? Elimde ipod touch 4. nesil de var. apple harici bir cihaz olsun mümkünse şarjı iyi giden multimedya özellikleri iyi internet konusunda iyi ekran çözünürlüğü yüksek olursa da iyi olur yeni çıkacak olan tlflardan da tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden Tşkler?

• xperia arc olabilir kullananlar şarjının iyi gittigini söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam
    xperia arc olabilir kullananlar şarjının iyi gittigini söylüyor

Bence de
  • Xperia Arc en iyi seçim olur hocam
  • bu telefonu nerden temin edebilirim?
  • Blackberry Torch 9800 sarzi 2 gun gidiyor yogun kullanimda
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Blackberry Torch 9800 sarzi 2 gun gidiyor yogun kullanimda

yok yok black berry filan almam ben alırsam android işletim sistemli htc hariç bir telefon bakıcam. Arc güzele benziyor baktımda.
  • SGS 2 tavsiye ederim okadar bekleyemem diyorsan Xperia arc tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

SGS 2 tavsiye ederim okadar bekleyemem diyorsan Xperia arc tavsiye ederim.

beklerim acelemde yok hangisi daha iyi ise androidler içinde onu tercih etmek istiyorum. hüsran yaşamak istemiyorum alıp.
  • Arc'dan vazgeçme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LackLucK -- 2 Mayıs 2011; 13:09:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobe83

quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

SGS 2 tavsiye ederim okadar bekleyemem diyorsan Xperia arc tavsiye ederim.

beklerim acelemde yok hangisi daha iyi ise androidler içinde onu tercih etmek istiyorum. hüsran yaşamak istemiyorum alıp.

Her iki telefondada hüsran yaşamazsın ama ikisininde konusunu okuyup incelemeni tavsiye ederim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_46755030/mpage_1/key_/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_45748935/tm.htm

• BEKLEYELİM BAKALIM HANGİSİ DAHA İYİ YAKINDA BELLİ OLUR. PEKİ ŞUAN İÇİN EN İYİ ANDROİD TELEFON HANGİSİ ŞARJI İYİ GİDEN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobe83 -- 2 Mayıs 2011; 15:45:44 >
  • Xperia Arc önermiş çoğu.Fakat sırf şarzı iyi gidiyor diye alınmamalı.Sonuçta 1300 TL gibi fiyatla geleceğini düşünüyorum.Onun yerine çift çekirdekli daha üstün özelliklere sahip daha uzun süre sizi götürecek bir telefon almanızı öneririm.
    Lg optimus 2x , Samsung galaxy II , motorola atrix(1920 mah bataryası vardı sanırım) Bütçeniz bu kadar yüksek iken çift çekirdeğin altında telefon almak kötü olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.