Şimdi Ara

Bana Bedava Site kurana İstediği Kadar + Rep

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yanlış duymadınız!Bana Türkçe güsel temalı olan site kuranan veya itina ile site kurmaya yardım edene İstediği kadar + rep ve yeni kuracağım sitede yönetici olma fırsatı lütfen bu teklifii geri çevirmeyin çoook lasım olsa istemesdim çoook ihdiyacım war siteye cewaplarınızı buraya yazarak ve pm atarak belli edebilirsiniz!

• Ciddi misiiin?İstediğim kadar rep vercen mi?2 kilo iyisinden hazırla bari
  • tamam ben kuruveriyim,forum sitesimi, portal mı,ama ücretsiz alana kurmam al domain ve hostingini kuruveriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvfth -- 5 Eylül 2007; 23:01:15 >
  • Forum sistemi olcauk ben domoinlerden ve hostinglerden anlamadığım için size söylüorum normal bi ücretli site gibi dursun ama ücretsiz olsun öle site kuran çoook admin adı ve şifresi önemli deil ama site adı RpgWorld OLRSA SEWİNİRİM ŞİMDİDENDE TŞKLER REPLERİNİZ HAZARI KİM DAHA ÖNCE KUARRSA HEMEN REPLERİ WERİCEĞİM KOLAY GELSİN
  • REP yok burda klasik müzik takılırız biz
  • Rep sistemi yok DH'de kuran kurmuşsa hayrına.
  • Yaw lütfen hayrınıza kuran arkadaşlar ben buranın yabancısıyım çoook istiyorum lütfenn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi üst veya altda olabilir orda sthostair arkadaşımızın sitesinde 20 konu aç sana bedava SMF kuracak.
  • ONA BAŞVURDUM zaten 20 yappayım alıcam hemen forumu
  • Güzel
  • Ayağını sağlama alıyor arkadaş
  • İstersen forum kurmayı çok rahat örenirsin.Biraz forumları araştır.Mesela benn öle öle örendim.İlk başta bişi bilmiodum.Şimdi de çok şey bilmioum ama...
  • ii bana yapabilirsin o zaman :D lütrfen :D istediini yaoparım
  • ne rep i ne klasiği ya
    forum almış başını gidiyor.
  • Rep de nedir?
    Türkü dinleriz biz :D
  • bu günleri de mi görecektik
  • quote:

Orjinalden alıntı: musti999

Rep de nedir?
    Türkü dinleriz biz :D

• arkler isteyen herkese kurarım hemde web wiz somee ile ama adlarını söleyin ve rep yağmuru isterim
  • isteyen yokmurep yağmuruna tutacaklar istesin
  • Grk.UA

Arkadaşımıza site saglanmıştır ücresiz sitesi kurulup teslim edilmiştir.

Örnek site : İZLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmaster -- 8 Eylül 2007; 11:59:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.