Şimdi Ara

Bana Bir Oyun Serisi Önerin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun serisi aeiyorum oneride bulunabilirmisiniz fazla sistem gereksinimi olmassa iyi olur korku oyunuda olabilir ama korku oyunun amaci korkutmak fakat ben ekrana birsey firlamadigi surece kolay korkmayan biriyim bide elime silah verildimi oyun benim icin orda bitiyor her bir seferin de bunu yasadim Cry Of Fear Fear 1 2 3 Condemned neyse onerilerinizi bekliyorum simdiden thx

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Korku
    Dead Space - Amnesia - Layers of Fear serilerine bakabilirsiniz

• Aksiyon Macera
    Crysis - CoD MW - Stalker - Mass Effect - AC Ezio - Bayonetta serisine bakabilirsiniz

• Strateji - RPG
    Divinity - Baldur's Gate - Pillars of Eternity - The Banner Saga - Total War - Commandos serilerine bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 18 Temmuz 2019; 20:18:53 >
  • BlokShot kullanıcısına yanıt
    Dead space i kesinlikle oyniyacagim kacisi yok amnesia sevmiyorum layers of fear i bitirdim

Crysis 1 bitti codmw serisi bitti stalker duymadim mass effect 1 ve 2 bitti ac ezio collection in hepsini bitirdim bayonetta guzel bir hack and slash oyunu indirimlerde alicagim

Total war rome a kadar oynadim divinty original sin i bitirmedim oynadim commandos a bakicagim tesekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.