Selam arkadaşlar 550 ytl civarı bir digital fotoğraf makinesi arıyorum. En az 8 megapiksel olmalı, grafik tasarım işi ile uğraşıyorum. reklam çekimleri de yapabileceğim kaliteli bir makina arıyorum. makro çekimleri iyi olmalı, otomatik netleme özelliği gibi özellikleri de olmalı. cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
senin işin olmaz.
haa olduran olabilir ama ben nikon ve sonyden şaşmayan birisi olarak olmaz diyorum.
çünkü 8mp dediğin az buz birşey değil. reklam çekimi yapacaksan CCD ve merceği iyi olan kaliteli bir makine kullanman lazım.
eğer A4 boyutunda kaliteli çıktılar almayı düşünüyorsan o zaman 8mp istemekle doğru yapıyorsun.
amaa A4 değil de daha ufak boyutlarda çıktı alacaksan eğer 8mp abartı olur.
Canon A610, biraz araştırırsan 550 olmasa bile ona yakin bi fiyata bulabilirsin...
Bence 550ytl'e biraz zor bulursun kaliteli 8mp kamerayı..Benim önerim Nikon P1 650ytl civarıı
5 mp de olur dersen 550 ye gıt a610 al derım...a620 de 650 tl falan (7,1 mp)....bu makınelerden pısman olmazsın...1 cm makro ozellıklerı var..zaten profosyenel amaclarla kullanacaksan canon nıkon gıbı kalıtelı markalardan sasma sama derım ben....bence lımıtı bıraz daha yukseltmelısın...8 mp lık makro mesafesı ıyı kompak modellerde kalıtelı modeller bulman zor....mp olarak 5 falan yetse?...malum 8 mp gıbı yuksek mp lerde kalıtelı goruntu elde edebılmek ıcın 5 mp ye gore daha buyuk boyutlu sensor kullanılıyor ..bu da fıyat olarak gerı donuo...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme