Şimdi Ara

bana çok acil tavsiye laazım usb bellek ve mouse için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar usb belleke ihtiyacım war bana şöle sağlam bir tane önerebilirmisiniz 512 mb olacak markası ve modelini ayrıntılı yazarsanız netten alaacağımda.write hızı önemli biras benim için öle iki saat beklemek istemiyorum sanki cd yazdırırmış gibi.tabi fiyatı da 100 milyonu aşmassa iyi olur.
    bide notebook mouse tavsiye edebilirseniz çok sevineceğim kullandığınız bildiğiniz urunler varsa daha iyi olur optik ve kablosuz olanlar tercihimdir şimmdiden herkese teşekkürler....

• valla ben usb 512mb kingston kullanıyorum ve gayet memnunum....tavsiye ederim...65 ylt civarında.....

valla notebook için herhangi bir mouse kullanabilirsin....microsoft un ürünleri güzel dir fakat pahalıdır....küçük olmasını istiyorsan logitech in kiler baya güzel ama biraz pahalı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

valla ben usb 512mb kingston kullanıyorum ve gayet memnunum....tavsiye ederim...65 ylt civarında.....

valla notebook için herhangi bir mouse kullanabilirsin....microsoft un ürünleri güzel dir fakat pahalıdır....küçük olmasını istiyorsan logitech in kiler baya güzel ama biraz pahalı....

--------------------------------------------------------------------------------

ya bende tam kingston alacaktım o 65 ytl olanlardan sora baktım 1.5 mbps yi görünce biras cekindim acıkcası cok fazlamı yavaş diye sanki 500 mb için 5 dakka dan fazla ediyoo. buda biras fazla değilmi yoksa benmi yanlış hesaplıyorumm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.