Şimdi Ara

Bana da Bir Bilgisayar Toplayalım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi bakarsanız sevinirim. Nekadar tavsiye okadar güzel bilgisayar olacağına inanıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ArqunsahiN -- 5 Şubat 2014; 15:25:48 >

• ram'i tek modül,ekran kartını da referans tasarım almamaya çalışın hocam
  • Size şunu söylemeliyim. Bence sizin ihtiyacınız olan birkaç şey var. İlk olarak Bu fiyata SSD koymasak daha iyi olur gibi. İkinci olarak oyun içinse bu fiyata işlemciyi AMD yapıp artan parayı ekran kartına yatırmak mantıklı olacaktır. Tavsiyem şu şekildedir.
    İşlemci:Amd Fx 8320
    Anakart:Asus M5A97 R2.0
    Kasa:COOLER MASTER RC-K380 600W
    Ram:2x4 gb 1600 mhz Corsair (1866 mhz'e gerek yok çünkü aradaki fark sadece benchmark testlerinde çıkar)
    HDD:1 TB Barracuda
    Ekran Kartı:R9 280x yada daha fazla bütçe kalıyorsa r9 290 Tri-x
    Benim tavsiyem oyun amaçlıysa bu şekilde olmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatates

ram'i tek modül,ekran kartını da referans tasarım almamaya çalışın hocam

Ram'i değiştirdim,referans tasarımın anlamını biliyorum ama nasıl ayırt edilir nasıl anlaşılır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :) Nvidia'lı ekran kartı önerirseniz oda kabulümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossuranboga

Size şunu söylemeliyim. Bence sizin ihtiyacınız olan birkaç şey var. İlk olarak Bu fiyata SSD koymasak daha iyi olur gibi. İkinci olarak oyun içinse bu fiyata işlemciyi AMD yapıp artan parayı ekran kartına yatırmak mantıklı olacaktır. Tavsiyem şu şekildedir.
    İşlemci:Amd Fx 8320
    Anakart:Asus M5A97 R2.0
    Kasa:COOLER MASTER RC-K380 600W
    Ram:2x4 gb 1600 mhz Corsair (1866 mhz'e gerek yok çünkü aradaki fark sadece benchmark testlerinde çıkar)
    HDD:1 TB Barracuda
    Ekran Kartı:R9 280x yada daha fazla bütçe kalıyorsa r9 290 Tri-x
    Benim tavsiyem oyun amaçlıysa bu şekilde olmasıdır.

Oyun amaçlı alıyorum ama amd sistemli bilgisayarım var birde inteli denemek istiyorum. İçimde hep nvidia ve intel nasıldır diye ukde kaldı onu gidermek istiyorum :) Sağolun Tavsiyeniz için :)

• Referans tasarım demek kartın özel bir soğutması olmamasıdır. Örneğin şu ikisi arasında hangisinin referans olduğunu anlayabiliyorsunuzdur.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-n760-2gd5oc-gtx760-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71147

Eğer hala intelden yanaysanızda şu şekilde yapın. SSD'yi çıkarın ve Gtx 770 veya R9 280x almaya çalışın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.