Şimdi Ara

Bana Destek Olun Lütfen Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar milliyet'in düzenlemiş olduğu günün sitesi olayı var rakiplerin benden bi hayli önde sizlerin desteği ile birinci olmak istiyorum en çok oyu alan site günün sitesi seçiliyor şu ramazan gününde sevindirin beni:) arkadaşlar

herkezden 5 puan bekliyorum Oy veren arkadaşlardan dualarımı eksik etmiycem : ))

DH Üyesi olarak DH üyelerinden yardım istiyorum

OY VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bari$ -- 30 Ağustos 2009; 11:33:01 >

• 5
  • DH Yardım birliğine hoş geldiniz..Her ne kadar diğer sitelere bakılmasa da dh üyesi istedi diye haksız olarak istediğine puan verildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

5

dostum saoL :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaTiP_SoSe

DH Yardım birliğine hoş geldiniz..Her ne kadar diğer sitelere bakılmasa da dh üyesi istedi diye haksız olarak istediğine puan verildi.

arkadaşım DH üyesi olarak yardımlarınızı bekliyorum sizin sayenizde inş birinci olucam siteye bakmanıza gerek yok zaten bakmasanızda olur yeterki oylarınızı eksik etmeyin
  • 5
  • LP arkadaşım teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

5

+1
  • Mavimsi Dünya ve hardcrss oylarınız için teşekkürler
  • 5 Puanda benden
  • Bendende bi 5
  • Arkadaşlar oy verenler bidaha verebiliyo 12:30 dan sonra oylar sıfırlandı gece 12:30'a kadar devam edicek şuan sizler sayesinde birinci gibi duruyorum 60 puandayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bari$

Arkadaşlar oy verenler bidaha verebiliyo 12:30 dan sonra oylar sıfırlandı gece 12:30'a kadar devam edicek şuan sizler sayesinde birinci gibi duruyorum 60 puandayım

Ben veririm yine gece Sizde destek olun arkadaşlar
  • verdim 5
  • Verdim.
  • 5
  • Bendende bi 5 . . .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.