Şimdi Ara

bana dövüş sanatı önerecek varmı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Krav maga bilen var mı? Nasıl bir spordur? Öğrenmesi çok zor mudur? Benim amacım şov yapmak, yarışmalara katılmak değil de sokakta ya da başka bir yerde başıma ciddi bir iş gelirse kendimi savunmak.
  • nerim wing tsun dur. Ama wing tsun öğreneceksen sağlam bi hoca bulman gerekiyo bazı hocalar ezber hareket gösteriyo şu olursa şunu uygula vbvb. Bugün dünyanın en iyi wing tsun cuları arasında yer alan Emin Boztepe'nin bakırköyde spor merkezi var. EBMAS (emin boztepe martial arts system) buraya gitmeni öneririm . dersleri çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

nerim wing tsun dur. Ama wing tsun öğreneceksen sağlam bi hoca bulman gerekiyo bazı hocalar ezber hareket gösteriyo şu olursa şunu uygula vbvb. Bugün dünyanın en iyi wing tsun cuları arasında yer alan Emin Boztepe'nin bakırköyde spor merkezi var. EBMAS (emin boztepe martial arts system) buraya gitmeni öneririm . dersleri çok iyi

Emin BOZTEPE tanıyorum ama gidemem. Çünkü manisa dısına çıkamam okul vs. var ama kursa yazılayım sonuna kadar gidicem ki ben de kendimi savunabileyim sadece tek eksiğim var kısa ve çelimsizim birde hangisine gideceğimi bilmiyorum.
  • //Güncel
  • Muay thai tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Sparrow

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Muay thai hariç %90ı hikayedir. Kick box veya biraz daha ilerletmek istersen muay thai öneririm. Vücudun müsaitse boks da öneririm.

Muay Thai iyi bir dövüş sporudur ama hiçbir zaman wing chunun kadar iyi olamaz.Wing chun yakın dövüş sporudur muay thaiciler anca uzaktan tekme ata dursun dışarı çık bakalım adam yakınındayken tekme atabiliyormusun ? Sokaklar için gerekli olanlar wing chun,kick boks,boks bu üçünden biridir.Aynı zamanda yere düştükten sonra yer dövüşü sporu muay thaide varmı sorarım sana wing chun aynı zamanda yer dövüşüde verir olursa kavgada yere düşersen diye.

Abi diz,dirsek aparkat bunlar hep uzaktan vurulan şeyler zaten.

• herkes muay thai ve wing chun diyor :)
  • manisadaysan hiç bir şey öğrenemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

manisadaysan hiç bir şey öğrenemezsin

neden ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir TolgaGkcen -- 4 Ocak 2014; 12:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir TolgaGkcen

quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

manisadaysan hiç bir şey öğrenemezsin

neden peki?

çünkü manisadasın...
    manisada hiç bir şey yok. sağlam bir hoca olma ihtimalide çok çok düşük. imkanın varsa izmire gidip gel. izmirde bir çok iyi hoca var diye biliyorum.
  • muay thai hariç hepsi çöp diyebilirim ama bünyen kaldırabilirmi bilmem öyle haftada 2 gün veren yerlere gitme para avcısıdır onlar adam gibi haftada en az 3 4 gün olan yerlere bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CH3COOCH2CH3

muay thai hariç hepsi çöp diyebilirim ama bünyen kaldırabilirmi bilmem öyle haftada 2 gün veren yerlere gitme para avcısıdır onlar adam gibi haftada en az 3 4 gün olan yerlere bak

gideceğim yerde haftada 3 gün olucak ve jet kune do , muay thai , boks , kick boks ve wushu var hepside haftada 3 gün
  • Yukarı :)
  • Muay thai ve judo yaptım ikisinide tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle muay thai
  • İlkokuldan beri uzak doğu sporlarını deneyen biri olarak aikido derim. Çocukluğum yurdışında geçti o zamanlar jimnastik ve karateyi (kyokushin) aynı anda götürüyordum. Hayatım boyu unutamayacağım dünyaca ünylü Andy Hug çalıştığımız salonda iki gün ders vermişti. Sonrası kriz vs derken Türkiye'ye kesin dönüş yaptık liseye kadar hiçbir sporla ilgilenmedim, lise hayatı boyunca Taekwondo (İlk derste kızdan dayak yiyince inat ettim bırakmadım). Ünide Aikido ile tanıştım, salona arkadaşımın zoruyla gittim ve baya bir dalga geçmiştim, yerde yuvarlanmalar, birbirini tutmaları vs. derken antreman arasında hocayla tanıştım, birazda dalga geçmek maksadıyla bunun sokakta pek bi işe yaramyacağını falan söyledim, adam demesinmi deneyebilirsin diye, altta kalırmıyım bende kendimce biliyordum bişeyler tabi bunu benden başkası bilmiyordu . Neyse hocayı bi yokladım pek bi tepki gelmedi, tamam dedim bunu indiremesem bile rezil etsem yeteri düşüncesiyle tam gaz daldım o ara ne oldu nasıl oldum anlamadım 80 kiloluk ben filmlerde ki gibi havada takla atıp yere yapıştım, üstüne adam kolumu öyle bi tuttu ki kıpırdayamıyordum. Ben şoku atlatmaya çalışırken hoca itinayla yerden kaldırdı özürdiledi köşeye gönderdi, üstüne öğrencilere dönüp bunu her zaman göremeyeceklerini tarzında bi şey dedi. O gün hiç sesimi çıkarmadım 3 gün sonrada salona kaydımı yaptım 4 yıl Aikido ile ilgilendim, diyeceğim şu ki öğrendikçe anlıyorsun ne kadar tehlikeli bir savunma sanatı olduğunu. Savunma sanatı dediklerine bakmayın bildiğin öldürme sanatı Şöyleki el hareketlerin çoğunda eğer elinde bıçak varken yaparsan karşında ki kişi mortingen. Bu arada aikdio için boy,kilovücütyapısı pek önemli değil

• muay thai dışarıda işime yararmı?
  • Yukarı
  • yukarıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir TolgaGkcen -- 4 Ocak 2014; 15:09:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

quote:

Orijinalden alıntı: Sir TolgaGkcen

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Dövüş sporu öğrenmek yerine birazcık özgüven kazan bence.

ben öneri istedim dikkat edersen önerileri dikkate alarak bir yere kayıdımı yaptırıcam para önemli değil oku sonra yorum yap

Okudum zaten dostum.

Özgüveninin olmadığını kendin de söylemişsin. İstediğin sanatı öğren, kullanamadıktan sonra ne faydası olur ?

+1

Bende okulda birinin ağzını burnunu kırıp boksa devam edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.