Şimdi Ara

bana dövüş sanatı önerecek varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben kendime göre bana uyan bir dövüş sanatı arıyorum.

Kısa boylu
    Zayıf
    Kavgacı değilim ama üstüme gelirlerse korurum

Kısacası sokakta kendimi koruyabileceğim bir dövüş sanatı arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir TolgaGkcen -- 4 Ocak 2014; 15:09:12 >

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir TolgaGkcen

güncel
    mma
  • Taekwondo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

Taekwondo
    sataşanların ağzını kapattıracak kadar yardım edermi? bir de jeet kune do çok ağır diyorlar tercih edermisiniz?
  • quote:

sataşanların ağzını kapattıracak kadar yardım edermi? bir de jeet kune do çok ağır diyorlar tercih edermisiniz?

Alıntıları Göster
    Boks.
  • Kardeşim yaklaşık 2 yıl kadar Wing Chun Türklerin deyişiyle Wing Tsun dövüş sporuyla ilgilendim dünyanın en iyi dövüş sporudur.Karete gibi kız sporu değil herşey serbest bunda, bu yüzden müsabakası yoktur.Birçok ülkenin özel timlerinin ana dövüş sporudur.Amacı en kısa yoldan adamı etkisiz hale getirmektir antin kuntin gereksiz hareketleri yoktur.

Edit: Sana kick boks veya boksuda tavsiye edebilirim ama Wing Tsun bilen sayısı diğerlerine oranla daha az olduğu için avantajlı olursun.Merak edersen özelden pm at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Sparrow -- 2 Ocak 2014; 18:07:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twin pedal

Boks.

Alıntıları Göster
    önerileriniz için teşekkürler fakat birde açıklasanız neden gideyim ne kadar yararı olur?
  • quote:

önerileriniz için teşekkürler fakat birde açıklasanız neden gideyim ne kadar yararı olur?

Alıntıları Göster
    Dövüş sporu öğrenmek yerine birazcık özgüven kazan bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddie -- 2 Ocak 2014; 18:09:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

ben öneri istedim dikkat edersen önerileri dikkate alarak bir yere kayıdımı yaptırıcam para önemli değil oku sonra yorum yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddie

Alıntıları Göster
    krav maga, kali escrimai wing chun,tsun veya systema
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

krav maga, kali escrimai wing chun,tsun veya systema

Alıntıları Göster
    muay thai
  • quote:

quote:

ben öneri istedim dikkat edersen önerileri dikkate alarak bir yere kayıdımı yaptırıcam para önemli değil oku sonra yorum yap

Okudum zaten dostum.

Özgüveninin olmadığını kendin de söylemişsin. İstediğin sanatı öğren, kullanamadıktan sonra ne faydası olur ?
  • quote:

quote:

quote:

Okudum zaten dostum.

Özgüveninin olmadığını kendin de söylemişsin. İstediğin sanatı öğren, kullanamadıktan sonra ne faydası olur ?

özgüvenim yoksa çelimsiz olmamdan fakat yinede kendimi korurum herkeze vurdurtmam okuldan bir kişi sataştıgında daha rahat bir şekilde kendimi savunmam için istedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Okudum zaten dostum.

özgüvenim yoksa çelimsiz olmamdan fakat yinede kendimi korurum herkeze vurdurtmam okuldan bir kişi sataştıgında daha rahat bir şekilde kendimi savunmam için istedim

Alıntıları Göster
    Muay thai hariç %90ı hikayedir. Kick box veya biraz daha ilerletmek istersen muay thai öneririm. Vücudun müsaitse boks da öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Muay thai hariç %90ı hikayedir. Kick box veya biraz daha ilerletmek istersen muay thai öneririm. Vücudun müsaitse boks da öneririm.

Alıntıları Göster
    bu arada kısa ve zayıfım arkadaş wing chun önerdi kısa ve çelimsiz insanlar bile bu dövüş sanatında iyi ilerlermiş sizin düşünceleriniz?
  • quote:

Muay Thai iyi bir dövüş sporudur ama hiçbir zaman wing chunun kadar iyi olamaz.Wing chun yakın dövüş sporudur muay thaiciler anca uzaktan tekme ata dursun dışarı çık bakalım adam yakınındayken tekme atabiliyormusun ? Sokaklar için gerekli olanlar wing chun,kick boks,boks bu üçünden biridir.Aynı zamanda yere düştükten sonra yer dövüşü sporu muay thaide varmı sorarım sana wing chun aynı zamanda yer dövüşüde verir olursa kavgada yere düşersen diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

quote:

Orijinalden alıntı: Brian Sparrow

quote:

Muay Thai iyi bir dövüş sporudur ama hiçbir zaman wing chunun kadar iyi olamaz.Wing chun yakın dövüş sporudur muay thaiciler anca uzaktan tekme ata dursun dışarı çık bakalım adam yakınındayken tekme atabiliyormusun ? Sokaklar için gerekli olanlar wing chun,kick boks,boks bu üçünden biridir.Aynı zamanda yere düştükten sonra yer dövüşü sporu muay thaide varmı sorarım sana wing chun aynı zamanda yer dövüşüde verir olursa kavgada yere düşersen diye.

Tekmeyle adamı yaklaştırmazsın?

Einstein mod off

Einstein çık birgün dışarıda kavga et bak bakalım yaklaşıyormu yaklaşmıyormu herşey senin izleyip etkisinde kaldığın filmler gibi değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

quote:

quote:

Tekmeyle adamı yaklaştırmazsın?

Einstein mod off

Einstein çık birgün dışarıda kavga et bak bakalım yaklaşıyormu yaklaşmıyormu herşey senin izleyip etkisinde kaldığın filmler gibi değil.

Alıntıları Göster
    sayokan önerebilirim ama vurmayı istemem sevmem diyorsan bilemem. Bir bak ben adını bilmediğim için şüpheli gitmiştim ama iyi ki de gittim dedim. Öz güven de artıyor. Şuan yapmıyorum 2 yıldır bıraktım. seneye falan başlarım herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhoryWarrior -- 2 Ocak 2014; 19:30:45 >

• Ninjitsu gerisiyalan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.