Şimdi Ara

Dövüş sanatı öğrenmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, dövüş/savunma sanatı öğrenmeyi düşünüyorum kendimi tehlikeli durumlarda koruyabilmek amacıyla, Ankara'da oturuyorum ve yaşım 19 mezunum üniversite sınavına tekrar gireceğim bu sene fakat aklımda birkaç soru var sizlere sormak istedim:

1) Wing Chun, Kick Box-Muay Thai, Ninjutsu bunlardan hangisini tavsiye edersiniz sizce ve neden
    2) Tekrar sınava gireceğim için dershanem olacak, hem dershane hem spor sizce çok zor olur mu? Ders çalışmakta sorun yaşar mıyım?
    3) Çayyolun'da oturuyorum bana en yakın nereler var acaba?

Yardım ederseniz gerçekten sevinirim, teşekkürler

• Kendini koruman icinse muhayvthai yap bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çayyolun da IKWTS var orda Wt alabilirsin. Birde ora MMA eğitimi de veriyo, MMA eğitimi almanı tavsiye ederim. Yazdıklarından olacaksa Muay Thai öneririm. Farabi sokak da Endokan var. Oraya gidebilrisin. Nedeni ise MT yaparak kısa sürede gelişirsin vede etkili olursun. Kickbox da baya iyidir ama MT varken tercih etmem. Ninjutsu Türkiye'de bile gelişmiş bir sanat değildir, nerenin iyi veya güvenli olduğunu bilmiyorum. WT'de ise 5 yılda gelişme kaydedersin ama boks yapan birinin neredeyse 1 yılı gibidir. (Bunu sifum demişti benlik bir şey değil) yani çok uzun süreli bir sanattır. Umarım yardımcı olmuşumdur, kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morphinomaniac

Çayyolun da IKWTS var orda Wt alabilirsin. Birde ora MMA eğitimi de veriyo, MMA eğitimi almanı tavsiye ederim. Yazdıklarından olacaksa Muay Thai öneririm. Farabi sokak da Endokan var. Oraya gidebilrisin. Nedeni ise MT yaparak kısa sürede gelişirsin vede etkili olursun. Kickbox da baya iyidir ama MT varken tercih etmem. Ninjutsu Türkiye'de bile gelişmiş bir sanat değildir, nerenin iyi veya güvenli olduğunu bilmiyorum. WT'de ise 5 yılda gelişme kaydedersin ama boks yapan birinin neredeyse 1 yılı gibidir. (Bunu sifum demişti benlik bir şey değil) yani çok uzun süreli bir sanattır. Umarım yardımcı olmuşumdur, kolay gelsin.

Muay Thai ve Kickbox aynı şey diye sanıyordum, ikisinin arasındaki fark nedir? Muah Thai'ye gitsem 1 sene gibi bir sürede geliştirebilir miyim kendimi?
    Ve derslerime çalışmam da odaklanmam da sorun yaşar mıyım acaba bu kursa haftada 1-2 gün gitsem mesela? Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: thenarutardd

quote:

Çayyolun da IKWTS var orda Wt alabilirsin. Birde ora MMA eğitimi de veriyo, MMA eğitimi almanı tavsiye ederim. Yazdıklarından olacaksa Muay Thai öneririm. Farabi sokak da Endokan var. Oraya gidebilrisin. Nedeni ise MT yaparak kısa sürede gelişirsin vede etkili olursun. Kickbox da baya iyidir ama MT varken tercih etmem. Ninjutsu Türkiye'de bile gelişmiş bir sanat değildir, nerenin iyi veya güvenli olduğunu bilmiyorum. WT'de ise 5 yılda gelişme kaydedersin ama boks yapan birinin neredeyse 1 yılı gibidir. (Bunu sifum demişti benlik bir şey değil) yani çok uzun süreli bir sanattır. Umarım yardımcı olmuşumdur, kolay gelsin.

Muay Thai ve Kickbox aynı şey diye sanıyordum, ikisinin arasındaki fark nedir? Muah Thai'ye gitsem 1 sene gibi bir sürede geliştirebilir miyim kendimi?
    Ve derslerime çalışmam da odaklanmam da sorun yaşar mıyım acaba bu kursa haftada 1-2 gün gitsem mesela? Teşekkürler...

Mt daha sert kardeşim. Diz dirsek felan da var, vücudunun her yerini kullanıyosun. 1 sene içinde canavar gibi olursun. Benim gittiğim salon da haftada 3 gündü istersen haftada 2 günde gidebilirsin. Ders medelesi sana kalmış bir şey ama derslerine pek bir etkisi olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thenarutardd

quote:

Mt daha sert kardeşim. Diz dirsek felan da var, vücudunun her yerini kullanıyosun. 1 sene içinde canavar gibi olursun. Benim gittiğim salon da haftada 3 gündü istersen haftada 2 günde gidebilirsin. Ders medelesi sana kalmış bir şey ama derslerine pek bir etkisi olmaz.

Anladım cevapladığın için sağol

• morphinomaniac kullanıcısına yanıt
    Kızılayda bildiğiniz iyi yer var mı şimdi spor salonu gibi değil gidip görsem anlamam önericeğiniz var mı boks veya mt için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Piyano öğrenmek için
    11 yıl önce açıldı
    Felsefe öğrenmek istiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheGreenAxe kullanıcısına yanıt
    Kızılay'da IKWTS var Kick Box veriyor. Demirtepe Menekşe Sokak'da Karadağ Fight Club var MMA, Krav Maga ve Muay Thai veriyor.
  • morphinomaniac kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGreenAxe

Teşekkürler

Bu tür sporları Çabkaya içinde bulmak biraz zor sayılır. Mamak ve Altındağ'da çok iyi salonlar var. Kolay gelsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.