Şimdi Ara

Bana ekşisözlük hakkında bilgi verebilecek biri var mı :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazar olmak istiyorum ama zor birşey gibi duruyor.. olmak için ne gibi faaliyetlerde bulunmak lazım 10 mesaj yaz filan diyor tam anlamadım yardımcı olur musunuz? yardımcı olmak isteyene msn imi atabilirm pm den :)

• online alışveriş sitesi
  • 10 mesaını yaz, hergün gir, şansın varsa olursun, aylar belki yıllar sonra
  • sadece tanıdıklarını onaylıyolar artık çaylak olarak bekliyen binlerce kişi var
  • eskiden yazar olacaktın orada 1.5 sene oldu bekliyorum hala anca yaşlanınca kabul ederler
  • ben yazarım arkadaşım. şuan yaklaşık 40bin kişi var yazar adayı olarak sırada bekleyen. 10 yıllık bir geçmişi olmasına rağmen halihazırda 20bin civarı yazar olduğuna göre 20 sene sonra yazar olabilirsin ya da birinden hesap satın alacaksın

yok ben beklemem dersen daha da güzeli uludagsozluk.com var eksinin bir çok yazarı orada yazar. ben dahil :o)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norveçli balıkçı -- 3 Mart 2009; 23:56:12 >
  • belli dönemlerde çaylak alımı yaparlar. çaylak yazar olarak 10 entry girersin. beğenirlerse alırlar beğenmezlerse beklersin.
  • 3 aydır bekliyorum sıram 40.000de bende hiç girmiyorum
  • ölme eşeğim ölme yani..
  • Ekşi sözlükte yazar olmanın faydası nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

Ekşi sözlükte yazar olmanın faydası nedir?

ekşi de yazıyorum diyebilmek...
  • Eskiden çok güzeldi ama yeni yetme yazarlar onunda bokunu çıkardılar. Artık neredeyse her başlıkta salak salak amaçsız üst mesajla kavga yapılan entrylerle doldu biri başlıkla alakasız entry giriyor sonra aynı alakasızlıkta entryler devam ediyor. Ki şu sıralar kutsal değerlerle dalga geçilen başlıklar açılması beni ciddi şekilde kızdırmaya başladı misal şu an eşcinsel peygamber diye başlık var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

quote:

Orjinalden alıntı: feriox

Ekşi sözlükte yazar olmanın faydası nedir?

ekşi de yazıyorum diyebilmek...

aynen öyle..bide böyle üye olmayı zorlaştırınca falan kıymete biniyor...

aynısını divx planette yapıyor arena-tr de yapıyor...
  • ekşi'ye yazar olmak için 2.5 sene beklemiştim yazar oldum 5 gün sonra uçurdular beni.yeni yazarlara tavsiyem önceki nesillerle iyi geçinmeye bakın yoksa galaksiler arası uçuş kaçınılmaz olabilir benim gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.