Arkadaşlar Xp Professional kullanıcısıyım. Service pack 2 yüklü. Düzenli olarak sistem bakımını system mechanic tarzında programlarla yaparım. Ancak durup duruken Bazı programları yüklemek istediğimde tam yüzde 99 a geldiğinde hatta bazılarında bittikten sonra RLSetupValidate.dll yüklenemedi diye bi hata veriyor. Bu dll dosyasınıda hiç bir internet sitesinde yani dll veren sitelerde bulamıyorum. Sizce bu problemi formatlamadan nasıl çözerim ?
Açıkçası bu dosyayı ilk senden duyuyorum. Windowsun sistem dosyası olsa veya installer gibi bir programın dll'si olsa dll sitelerinde mutlaka adı geçerdi. kayıt defterinde bu dosyayı arattın mı? ya da system mechanic kayıt defteri temizleyicisindeki yedeklerini bir karıştır o silmiş olabilir.
kardes, system mechanic 5 i kullanıyorum. dediğin bölümü bulamadım biraz yardımcı olurmusun..
Windowsun orijinal mi?
hayır
selam madem format atmak istemiyorsun windows'u repair et olsun bitsin
mrb.. dediğin olay nasıl yapılır ?
Bilgisayarı Windows CD si ile başlatıyorsun. İlk gelen ekranda "Enter:Devam R:Onar F3:Çık" gibi birşeyler yazacak. O ekranı Enter ile geçiyorsun. F8 ile sözleşmeyi kabul ediyorsun. Sonra Windowsun kurulu olduğu sürücüyü işaretleyip Onar seçeneğini seçiyorsun. Bundan sonra windows onarılmaya başlanır.
eywallh bi deneyeyim
iyide onarma da C'deki diğer bilgiler gitmiyo mu?gitmiyosa bizde yapalım yav
Hayır gitmiyor. Bütün bilgiler ve ayarlar aynen kalır. Sadece önemli dosyaların yenilerini koyar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme