Bildirim
Bana gönderdikleri bilgisayar teklifi yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Fiyatı bilmiyorum ama o güç kaynağıyla o pc yi ya yakarsın ya da ekran kartını bozarsın -
quote:
Orjinalden alıntı: burak9006
Fiyatı bilmiyorum ama o güç kaynağıyla o pc yi ya yakarsın ya da ekran kartını bozarsın
460w civar al -
quote:
Orjinalden alıntı: burak9006
Fiyatı bilmiyorum ama o güç kaynağıyla o pc yi ya yakarsın ya da ekran kartını bozarsın
Bende ilk gördüğümde böyle tepki verdim
Aerocool hi tech 7 480 w yazdım ellerinde yok diye verdikleri alternatife bak -
psu değiştirmelisin hocam birde seagate 500gb 32mb cache olanını almanı tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efndy -- 20 Ocak 2009; 21:44:21 > -
500W lık Psu dan baska psu alma ! -
insan biraz araştırır alacağı yeri ( kusura bakma firma resmen kazıklamış sizi böyle bir psu verilmişse zaten o firma size garanti de vermez )
firmanın vereceği garanti çok lafla müşterinin gözünü boyamaktır arıza çıktığında vay halinize
firmanın ismini verebilirmisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 21 Ocak 2009; 1:43:49 > -
quote:
Orjinalden alıntı: yenerbalcı
insan biraz araştırır alacağı yeri ( kusura bakma firma resmen kazıklamış sizi böyle bir psu verilmişse zaten o firma size garanti de vermez )
firmanın vereceği garanti çok lafla müşterinin gözünü boyamaktır arıza çıktığında vay halinize
Nethouse
Babamın arkadasının firması galiba liste attım aerocool hi tech 7yazdım
yerine 350 w psuyazmıslar
babama baya bağırdım cağırdım ikna oldu exadan alıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UawaKe -- 21 Ocak 2009; 1:52:49 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: UawaKe
quote:
Orjinalden alıntı: yenerbalcı
Nethouse
Babamın arkadasının firması galiba liste attım aerocool hi tech 7yazdım
yerine 350 w psuyazmıslar
babama baya bağırdım cağırdım ikna oldu exadan alıcam
exa gibi kalitesiz firmadır bir çok kişiyi mağdur etmiştir exa
buda exa nın etiketi
http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=exa&loc=ara
istersen bu forumda da araştır exa dan neler çıkacak
buda maviden toplama
Phenom II Quad Core X4 940 (3.0GHz, 6144KB, AM2+) Black Edition BOX ......294 usd
BIOSTAR TA780G M2+.......................................................84 usd
SEAGATE 250GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ ....................................57 usd
CLUB 3D 512MB GeForce 9800GT (PCI-E) ....................................156 usd
2GB (2x1 ) KINGSTON DDR2 800 ............................................28 usd
PHILIPS SPD-2514BM 20X Dual Layer sata...................................25 usd
Infiniti Full Tower + High Power 500Watt Plus+............................179 usd
Toplam : 823 usd + kdv
Toplam : peşin %18 indindirimli = 674 usd + kdv
mavi bilgisayar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 21 Ocak 2009; 2:56:31 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X