Şimdi Ara

Bana gönderdikleri bilgisayar teklifi yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Palit 9800GT
    Ep43 Ds3L
    Kingston 2x2 800mhz
    Seagate 500gb 16 mb cache
    Feel hurricane II 350 W

720 dolar?

• Fiyatı bilmiyorum ama o güç kaynağıyla o pc yi ya yakarsın ya da ekran kartını bozarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak9006

Fiyatı bilmiyorum ama o güç kaynağıyla o pc yi ya yakarsın ya da ekran kartını bozarsın

460w civar al
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak9006

Fiyatı bilmiyorum ama o güç kaynağıyla o pc yi ya yakarsın ya da ekran kartını bozarsın

Bende ilk gördüğümde böyle tepki verdim
    Aerocool hi tech 7 480 w yazdım ellerinde yok diye verdikleri alternatife bak
  • psu değiştirmelisin hocam birde seagate 500gb 32mb cache olanını almanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efndy -- 20 Ocak 2009; 21:44:21 >
  • 500W lık Psu dan baska psu alma !
  • insan biraz araştırır alacağı yeri ( kusura bakma firma resmen kazıklamış sizi böyle bir psu verilmişse zaten o firma size garanti de vermez )

firmanın vereceği garanti çok lafla müşterinin gözünü boyamaktır arıza çıktığında vay halinize

firmanın ismini verebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 21 Ocak 2009; 1:43:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

insan biraz araştırır alacağı yeri ( kusura bakma firma resmen kazıklamış sizi böyle bir psu verilmişse zaten o firma size garanti de vermez )

firmanın vereceği garanti çok lafla müşterinin gözünü boyamaktır arıza çıktığında vay halinize

Nethouse
    Babamın arkadasının firması galiba liste attım aerocool hi tech 7yazdım
    yerine 350 w psuyazmıslar
    babama baya bağırdım cağırdım ikna oldu exadan alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UawaKe -- 21 Ocak 2009; 1:52:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: UawaKe

quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

insan biraz araştırır alacağı yeri ( kusura bakma firma resmen kazıklamış sizi böyle bir psu verilmişse zaten o firma size garanti de vermez )

Nethouse
    Babamın arkadasının firması galiba liste attım aerocool hi tech 7yazdım
    yerine 350 w psuyazmıslar
    babama baya bağırdım cağırdım ikna oldu exadan alıcam

exa gibi kalitesiz firmadır bir çok kişiyi mağdur etmiştir exa
    buda exa nın etiketi
    http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=exa&loc=ara
    istersen bu forumda da araştır exa dan neler çıkacak

buda maviden toplama
    Phenom II Quad Core X4 940 (3.0GHz, 6144KB, AM2+) Black Edition BOX ......294 usd
    BIOSTAR TA780G M2+.......................................................84 usd
    SEAGATE 250GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ ....................................57 usd
    CLUB 3D 512MB GeForce 9800GT (PCI-E) ....................................156 usd
    2GB (2x1 ) KINGSTON DDR2 800 ............................................28 usd
    PHILIPS SPD-2514BM 20X Dual Layer sata...................................25 usd
    Infiniti Full Tower + High Power 500Watt Plus+............................179 usd

Toplam : 823 usd + kdv
    Toplam : peşin %18 indindirimli = 674 usd + kdv
    mavi bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 21 Ocak 2009; 2:56:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.