bende interface dosyası yok arkadaşlar biri si bana link edbilirmi lütfen
interface'in içinde sadece AddOns vardır oraya da addonları atarsın yani birinin sana yollamasına gerek yok eğer yoksa c.pfiles.wow'un içine Interface isimli bir dosya ve içine de AddOns isimli bir dosya oluşturursan tıpkısının aynısı olur.
peki interneten ben addons indirdim onu nereye atcam
İşte dediğim gibi C/Program Files/World of Warcraft/ buradan sonra sende olmadığını söylediğin Interface dosyasını oluşturcaksın/Interface'in içine de AddOns isimli bir dosya oluşturacaksın ve addon'larını oraya atacaksın.
altıyüzaltmışaltı hmmm çok sıkı metalci ;O
atıyorum ve oyuna giriyom login oluyorum buseferde sol da alta addons diye bişey gözükmüyo bide o indirdigimi zipten cırarıp mı atcam yoksa düzmü indirdigim gibimi koycam bana bi hunter için raid ve attack için bi addon link yaprmısın veya senin kullandıgın bi addons da olur
interface nasıl yok :D blizzard zaten otomatik kendi şeyleri yüklediği için olması lazım diye düşüyorum yoksa kendin yarat wow klaşör ünün içine. sonra bir oyun a gir cık blizzard otomatik içine bir kaç dosya yüklemesi lazım olması bir repair yap sonra oyun a gir otomatik oluşturur o .
Interface dosyası olmaması imkansız. Eğer oyuna hiç girmediysen olmaz sadece.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme