Bursa'da ikamet etmekteyim. Ev net 115m2 ve güneydoğu cepheli. 3+1. Odalardan 2'si ve salon gün boyu güneş görmekte. Apartmanda oturuyoruz. Dairemizin altında, üstünde ve sağında da daireler mevcut ve bu dairelerde de ikamet edenler var. Eşim ve ben öğretmeniz. Genelde gündüzleri evde olmayacağız. Her ürünümü araştırarak aldım ama okullar açılmadan taşınmam gerekiyor ve kombi araştırması yapmak için yeterli zamana sahip değilim maalesef. Bana önerebileceğiniz kombiler olursa çok yardımcı olmuş olacaksınız. Şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: bote-hasan33
Bursa'da ikamet etmekteyim. Ev net 115m2 ve güneydoğu cepheli. 3+1. Odalardan 2'si ve salon gün boyu güneş görmekte. Apartmanda oturuyoruz. Dairemizin altında, üstünde ve sağında da daireler mevcut ve bu dairelerde de ikamet edenler var. Eşim ve ben öğretmeniz. Genelde gündüzleri evde olmayacağız. Her ürünümü araştırarak aldım ama okullar açılmadan taşınmam gerekiyor ve kombi araştırması yapmak için yeterli zamana sahip değilim maalesef. Bana önerebileceğiniz kombiler olursa çok yardımcı olmuş olacaksınız. Şimdiden teşekkür ederim.
Bircok kombiyi kullanmis biri olarak fiyat ve perfonmans yinunden onerim dd nitromixtir.su an kullaniyirum ve memnunum bu kombi 1500 liradir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Çok teşekkür ederim. Başka önerisi olan var mı acaba?
Aiston class premium evo lara da bakabilirsin. Aristonlarda tam modülasyon mevcut. Demirdökümlerde modülasyon yok bildiğim kadarıyla!
Kesinlikle buderus hocam 2 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz yoğuşmalı alın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme