Şimdi Ara

Bana kredi çıkar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenciyim 4 bin tl kadar nakit e sıkıştım yakınım akrabam yok para alacak o yüzden kredi çekmem lazım 24 ay vade ile çok rahat ödeyebilirim. Telefon için kredi çekilebiliyormuş ben bunu çekersem sadece telefon almak için mi kullanabilirim :? birde sana neden versinler nasıl ödeyeceksin diye sorular sormayın kykdan gelen para ile aylık 200 tl rahat rahat ödeyebilirm

• quote:

Orijinalden alıntı: 11_musti_11

Arkadaşlar öğrenciyim 4 bin tl kadar nakit e sıkıştım yakınım akrabam yok para alacak o yüzden kredi çekmem lazım 24 ay vade ile çok rahat ödeyebilirim. Telefon için kredi çekilebiliyormuş ben bunu çekersem sadece telefon almak için mi kullanabilirim :? birde sana neden versinler nasıl ödeyeceksin diye sorular sormayın kykdan gelen para ile aylık 200 tl rahat rahat ödeyebilirm

kredi puanını sorgula. yüksekse verebilirler. ama daha önce hiç kredi kartı kullanmadıysan , puanın yoktur. çok zor ihtimal kredi vermeleri
  • Kyk kredisini kullanıyorum ondada işte yatan parayı çekiyorum falan sanırım kredi puanım düşüktür. Fakat aklıma takılan bişey var tc kimlik numaram ile bir çok kişinin hesabına para yatırdım çok yüklü miktarlar onlar bir etki eder mi ki :? başka bir yolu yokmudur bu işin
  • 11_musti_11 kullanıcısına yanıt
    Yatan parayı çekmekle alakası yok hocam kredi puanının. Kredi kartı veya kredi borcun varsa ve düzenli ödemiyorsan geciktiriyorsan, takibe kalmışsan vs. gibi durumlarda kredi puanın düşer... Banka kartı kullandığında hiçbir şey olmaz. Hatta kredi veya kredi kartın olduğunda düzenli ödediğinde bile bir şey olmaz hatta artar.. Zamanında ödediğini gösteriyorsun çünkü..

O yüzden kredi skorunla ilgili bir sorun olmaz. Ama kredi çekebilmek için maalesef belgelendirilmiş bir gelir olmasını istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambamm06 -- 9 Temmuz 2016; 9:37:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.