Şimdi Ara

Bana neden kredi kartı çıkmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar vakıfbank işbankası ziraat akbank falan bu bankalara başvurdum düşük bütçeli bi kredi kartı için 300-500 tl arası ama hepsi olumsuz.
    bunun nedeni nedir acaba yaklasık 1 seneyi geçkindir çalışıyorum sigortalı aylık gelirim 700 tl

• Maaş bordrosunda gelir ne yazıyor asgari ücret olması lazım en az. Kredi Puan taksit ödeme bunlarda etkiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankada vadeli hesap açtır. 1000 tl olabilir. sonra 500 limitli karta başvur
    çıkmazsa
    yine vadeli hesap aç. sonra bloke teminatlı kredi kartıbaşvurusu yap
  • Aylık 700 lira gelir nasıl oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de asgarî ücret 1400 tl

Sigortalı bir işte çalışıyorsanız.maasinizda bloke haciz yoksa 1.100 puan ve yukarı puan varsa alırsınız..

Banka 1400 tl maas alan adamlara 3000-4000 tl kart gönderiyor odeyemesin faiz kazanalim diye!!

8 tl verip findex risk puan öğrenin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı için sigortalı olarak çalışıp çalışmamanın önemi yok. Önemli olan KKB puanındır. Genel itibariyle maaşını aldığın banka kart verir. Ama maaşını bankadan almadığın zaman kkb puanında yoksa kart alamazsın. Bankalar zaman zaman kendilerini puansız müşterilere açarlar. Bu konuda banka şubesine gittiğinde pek yardımcı olmayabilirler. Normal şekilde başvuru yapıp seni gönderirler ve her zamanki gibi red mesajı gelir. Ellerinde tabletlerle çarşıda dolaşıp kart başvurusu alanları takip et. Onlar bu konuya hakim ve şuan hangi banka 0 lara açık bilirler. Ve bana yardımcı oldular çalışmıyoken kkb puanım yokken 750 tl lik kartım onaylanmıştı akbanktan. 1 yıl düzenli kullandım puan yükseldi şuanda 3 adet kart var 3 ünün toplam limiti 19 bin tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kredi Kartı Mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.