cinayet romanlarından hoşlanıosan mutlaka oku müthiş senaryosu var hiç bi sayfasından sıkılmıcağından eminim 15 ytl ye aldım internetten pmle ulaşırsan link verebilirim.Zaten sitede okuyanların yorumunu gördkten sora kitap hakkında yeterli bilgn oluo.
quote:
Orjinalden alıntı: Eler0ssE
Kızıl Nehirler - Jean Christophe Grange - polisiye
"Kızıl Nehirler", ''Çocukluğumdan beri korkutucu hikâyeleri, korku filmlerini, bilinmeyenin verdiği endişeyi hep sevmişimdir" diyen Jean-Christophe Grangé'nin yazarlık yaşamındaki ikinci romanı. Mathieu Kassovitz tarafından filme çekilen ve başrollerinde Jean Reno ve Vincent Kessel’in oynadığı "Kızıl Nehirler", birbirini tamamlayan, iki gözü pek polisin son derece karanlık ve karmaşık bir cinayeti çözme çabasını anlatır. Küçük bir Fransız kasabasında meydana gelen bir cinayet, roman kahramanı iki polisin merakını körükler. Sonuçta kökü eskilere uzanan bir gizli örgüt çıkacaktır ortaya ve hiçbir şeyin tesadüf olmadığı gözler önüne serilir. "Kızıl Nehirler", yazarın ustalıkla sağladığı soluk kesici tempo ve usta işi karakter tahlilleri, best-seller türüne dudak büken Avrupalı okuru derinden etkilemiştir.
aynı yazarın kurtlar imparatorluğu kitabını da tavsiye ederim çok iyidir oda filmi de çekildi yanlış hatırlamıosam
Sırf sen böyle bir konu açtın diye gecenin bir vakti, daha önce yazıp arşive kaldırdığım kitap tanıtımımı saatlerce uğraş sonucu forumla paylaşıyorum.
İmzamdaki linke tıklayıp veya DH Blog sayfama girip konuya ulaşabilirsin.
Eckhart Tolle Şimdinin Gücü........
Gazap Üzümleri
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
Dünya klasiklerini okumamış birine kitap tavsiyesi yapılmaz zaten.
da okumadığımı nerden biliyosunn
walla ask mesk olmasin demissin ama yinede tavsiye edecegim ilk romanlardan birisi NERMIN BEZMEN Kurt SEYT ve SHURA ardindan bunu okuyunca dayanamayip kurt seyt ve murkayi okuyacaksin ardindan yok artik diyip mengene gocmenlerini okuyacaksin son kitap cok iyi degil ama merak edip okuyorsun hepsi yasanmis gercek hikayeler konu zaten nermin bezmenin dedesinin hayati ama ne hayat:) ataturkle bile irtibata geciyor kirimli seyt herkese tavsiye ederim kirim moskova car donemi ihtilal kirimda soykirim! kacis yasak ask osmanli ve cumhuriyet donemi cok guseldi walla kurt seyt kirimdan silah kaciriyorken ataturkle irtibata geciyor falan okuyun iste !!! hic bu kadar reklam yapmamistim :)
stephen king in güzel bir eseri ( Kendisinin hayranıyımdır )
ölüleri tekrar canlandıran bir mezarlık var ( ölü hayvanları ) hikayenin kahramanı olan ailenin kedisi ölüyor buraya gömüyorlar kedi canlanıyor
sonra adamın bebeği ölüyor ve akıllara şu soru geliyor
' Ya mezarlığa bir insan gömülürse ' ...
başka kitap tavsiyesinde bulunayım
Stephen king - Göz,Ruhlar Dükkanı,Medyum,Sadist,Mahşer(mahşer ve sadisti daha okumadım okuyucam en yakın zamanda )
arkadaşın tavsiyelerine ek olarak Stephen King ; Çağrı, Yaratık, Cep, Kemik Torbası, "O".
Matthew Pearl - Dante Klübü
Evet ''O'' çok güzel ve korkutucu bir kitap . Hatta filmi de vardı
YALAN SÖYLEYEN TARİH UTANSIN
TAVSİYE EDERİM
Vay be kardeş Mustafa Müftüoğlu'nun eserlerini bilen birileri var demek..İnan ne sevindim.Çok güzel bir külliyattır.sen sahi okudun mu bütün ciltlerini..
quote:
Orjinalden alıntı: pelinagb
YALAN SÖYLEYEN TARİH UTANSIN
TAVSİYE EDERİM
quote:
Orjinalden alıntı: m1ndfre4k
quote:
Orjinalden alıntı: Eler0ssE
Kızıl Nehirler - Jean Christophe Grange - polisiye
"Kızıl Nehirler", ''Çocukluğumdan beri korkutucu hikâyeleri, korku filmlerini, bilinmeyenin verdiği endişeyi hep sevmişimdir" diyen Jean-Christophe Grangé'nin yazarlık yaşamındaki ikinci romanı. Mathieu Kassovitz tarafından filme çekilen ve başrollerinde Jean Reno ve Vincent Kessel’in oynadığı "Kızıl Nehirler", birbirini tamamlayan, iki gözü pek polisin son derece karanlık ve karmaşık bir cinayeti çözme çabasını anlatır. Küçük bir Fransız kasabasında meydana gelen bir cinayet, roman kahramanı iki polisin merakını körükler. Sonuçta kökü eskilere uzanan bir gizli örgüt çıkacaktır ortaya ve hiçbir şeyin tesadüf olmadığı gözler önüne serilir. "Kızıl Nehirler", yazarın ustalıkla sağladığı soluk kesici tempo ve usta işi karakter tahlilleri, best-seller türüne dudak büken Avrupalı okuru derinden etkilemiştir.
aynı yazarın kurtlar imparatorluğu kitabını da tavsiye ederim çok iyidir oda filmi de çekildi yanlış hatırlamıosam
iki kitap da çok güzel,aynı yazardan TAŞ MECLİSİ'ni de tavsiye ederim.
Machiavelli-Hükümdar(IL PRINCE) Thomas Moore-Ütopya İtalya'nın rönesans dönemini anlatıyor kitaplar Hükümdarı şiddetle tavsiye ediyorum bir hükümdarın iktidarda kalmak için yapması gereken şeyleri sayıyor bir bir cumhuriyet-monarşi-feodal hepsini ayrı ayrı inceliyor anlatmakla olmaz anca okuyunca anlarsınız ne kadar güzel ve faydalı bir kitap olduğunu Türkler hakkındada yorumda bulunuyor okuyun pişman olmazsınız.
Machiavelli-Hükümdar(IL PRINCE) Thomas Moore-Ütopya İtalya'nın rönesans dönemini anlatıyor kitaplar Hükümdarı şiddetle tavsiye ediyorum bir hükümdarın iktidarda kalmak için yapması gereken şeyleri sayıyor bir bir cumhuriyet-monarşi-feodal hepsini ayrı ayrı inceliyor anlatmakla olmaz anca okuyunca anlarsınız ne kadar güzel ve faydalı bir kitap olduğunu Türkler hakkındada yorumda bulunuyor okuyun pişman olmazsınız.
tabii cnaim titus livus un ilk on bolumu hakkinda ki soylevleride okusun bu ne be adam kitap tavsiyesi istemis siyasal dusunculer tarihi hakkinda bilgi degil:) oldu olacak thomas hobbes un Leviathan i okusun
ayri bir not ki thomas moore degil morus1!!!
quote:
Orjinalden alıntı: ravunos
quote:
Orjinalden alıntı: Mervekeş
tabii cnaim titus livus un ilk on bolumu hakkinda ki soylevleride okusun bu ne be adam kitap tavsiyesi istemis siyasal dusunculer tarihi hakkinda bilgi degil:) oldu olacak thomas hobbes un Leviathan i okusun
ayri bir not ki thomas moore degil morus1!!!
Bence ikiside bir macera vs. gibi romanlardan daha güzel hem sadece haz değil bilgi de verir insana.Ayrıca düzgün konusursan sevinirim 'be' sözünden hiç haz etmem
Tolstoy un Yazdığı kitaplar güzeL
İnsan ne iLe Yaşar ßen okumuştum güzeL bi kitap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme