Şimdi Ara

bana okumak için kitap tavsiye edebilirmisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mutlaka Dostoyevski'nin kitaplarını okumalısın.
  • Dünya klasiklerini okumamış birine kitap tavsiyesi yapılmaz zaten.
  • Alamut'u kesinlikle öneririm üstüne çok kitap okudum ama onun tadını hiçbir kitapta alamadım..
  • BİR ÇİFT YÜREK,KESİNLİKLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkanmanyaq -- 13 Kasım 2007; 21:53:07 >
  • Kızıl Nehirler - Jean Christophe Grange - polisiye

"Kızıl Nehirler", ''Çocukluğumdan beri korkutucu hikâyeleri, korku filmlerini, bilinmeyenin verdiği endişeyi hep sevmişimdir" diyen Jean-Christophe Grangé'nin yazarlık yaşamındaki ikinci romanı. Mathieu Kassovitz tarafından filme çekilen ve başrollerinde Jean Reno ve Vincent Kessel’in oynadığı "Kızıl Nehirler", birbirini tamamlayan, iki gözü pek polisin son derece karanlık ve karmaşık bir cinayeti çözme çabasını anlatır. Küçük bir Fransız kasabasında meydana gelen bir cinayet, roman kahramanı iki polisin merakını körükler. Sonuçta kökü eskilere uzanan bir gizli örgüt çıkacaktır ortaya ve hiçbir şeyin tesadüf olmadığı gözler önüne serilir. "Kızıl Nehirler", yazarın ustalıkla sağladığı soluk kesici tempo ve usta işi karakter tahlilleri, best-seller türüne dudak büken Avrupalı okuru derinden etkilemiştir.

bana okumak için kitap tavsiye edebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradlania -- 13 Kasım 2007; 22:02:43 >

•  bana okumak için kitap tavsiye edebilirmisiniz

oku derim çok güzel bir hayat hikayesi
  • Musa nın Çocuklarıi Bir Çift yürek , Kovuldum Ey Halkım Unutma Beni bunalr bence çok güzel kitaplar Osman Pamuk oğlunun kitaplarıda güzel!!! Aşk meşk okuyacağına seni geliştirecek kitaplar oku derim ben kolay gelsin keşke herkes senin gib i olsa... tebrikler çok yerinde bir tavır...
  • psikoloji ile alakalı kitap tavsiyeniz varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRajikomik

psikoloji ile alakalı kitap tavsiyeniz varmı

kürk mantolu madonna - Sabahattin Ali
  • candide-Voltaire fazla uzun değil
  • dOSTUM hAYVAN mEZARLI'ĞI FALAN AYNI İSİMLE FİLME DE UYARLANAN BİR KİTAP SANA TEVSİYEM İSKENDER PALA'NIN KİTAPLARINI OKU.HAYATI DAHA ÇOK SEVECEK GÖZÜN DAHA ÇOK SEVGİYLE GÖRECEK BANA GÜVEN
    quote:

Orjinalden alıntı: aydin09350

yani aşk meşk olmasında sevdiyiniz beyendiyiniz kitaplardan tavsiye edebilirmisiniz

ben hayvan mezarlığı duymuştum o nasıl bi kitap ?? açıklarsanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

quote:

Orjinalden alıntı: TRajikomik

psikoloji ile alakalı kitap tavsiyeniz varmı

kürk mantolu madonna - Sabahattin Ali

• yatmadan önce 1000 FIRÇA darbesi melissa p cidden bence iyi kitap
  • J.K Rowling - Harry Potter serisi.

Çocuk kitabı diye düşünme cidden çok güzel
  • kavgam tavsiye ederim
  • Aforizmalar.

Tarzın değilse hiç başlama. İşkence kıvamında gelebilir.
  • Kan Uykusu
  • Kemalettin tuğcu okumada ne okursan oku
  • YÖNETSEL YARGI .... profesör dr.Şeref Gözübüyük.....valla 3 yılda verdim dersi:).... anladım mı ?? hayır :) bide sen oku bak anlayacan mı:D.... neyse şaka bir yana .... ne tarz kitaplar seversin ona göre tavsiyede bulunalım .... okumadı isen üstad necip fazıl kısakürek kitapları gerçekten derman gibidir... reis bey den başlayabilirsin mesela....
  • Fantastik Kurgu oku ufkun açılsın

1 Numaralı favorim Ölüm Kapısı Serisi 'dir. (Death Gate Cycle)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.