konuyu bilmeden yapmış olduğum arama sonucunda google amca şöyle dedi :
- bana saksi muamelesi yapamazsiniz! - ama beyefendi siz bitkisel hayattasiniz. - ne alakasi var ulan zimba gibi gibi hayattayim. - yahu zimba gibi oldugunuzu görüyoruz ama siz vejetaryan değil misiniz? - evet ama ne alakasi var. - et yemeyen adama biz saksi muamalesi yapariz efendi. - birak bu cem yilmazlik yapmayi. - siz de roger mooreluk yapmayin beyefendi. - eh sen kasindin, ac ulan agzini. - niye acayim ben agzimi. - birazdan ön disini cekeceğim bana kolaylik olsun diye.
ama söz güzelmiş
Hasta bu adam Yazık.
En çok bana soracaksınız. Ben saksı değilim!!!
Seksi muamelesi yapsak
Bunu bir daha yaparsam beni kesin
quote:
Orijinalden alıntı: celerm
Bence saksının önde gideni bu herif
Tam dengesiz biri üstelik kendini bir halt sanıyo fakat koskoca bir sıfırdan ibaret
ömrümde gördügüm en atika en sinirli en anlamsız cıkış yapan en di kafalı sanatcı bu herif
quote:
Orijinalden alıntı: Torinolu
quote:
Orijinalden alıntı: celerm
Bence saksının önde gideni bu herif
Tam dengesiz biri üstelik kendini bir halt sanıyo fakat koskoca bir sıfırdan ibaret
Yok yeğen o kadar abartma. Vakti zamanında çok işler yapmış ancak artık aşırı yaşlandığı ve bunadığı için böyle komik durumda.
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
Yok yeğen o kadar abartma. Vakti zamanında çok işler yapmış ancak artık aşırı yaşlandığı ve bunadığı için böyle komik durumda.
Yaw ne yapmış dayı. 40 sene önce 2 şarkı çıkarmış hala onları söylüyo. Yok bi numarası
ben sevmiyorum bu adamı ya. cocuklarına karşı tavrı filan cok itici.. elvisi taklid eden biri. kendi tarzı filan yok. evet 2 şarkı ile ünlü olmmus biri bencede. mesela bi kayahan gibi bir sürü şarkısı yok ünlü olmus kendi yazdıgı.. gerçek sanatcı üretendir.. bu adamda sanatcı ama o kadarda orjinal dil.
quote:
Orijinalden alıntı: egzantirig
ben sevmiyorum bu adamı ya. cocuklarına karşı tavrı filan cok itici.. elvisi taklid eden biri. kendi tarzı filan yok. evet 2 şarkı ile ünlü olmmus biri bencede. mesela bi kayahan gibi bir sürü şarkısı yok ünlü olmus kendi yazdıgı.. gerçek sanatcı üretendir.. bu adamda sanatcı ama o kadarda orjinal dil.
Kendi kızı nüfus kağıdı çıkaracak büyümüş kocaman olmuş adamdan zerre bişey istemiyo sadece babası olduğunu kabul etsin resmi işlemlerde sorun olmasın diye, pislik onu bile kabul etmiyo kızının suratına kapıyı kapatıyo
İnsan değil zaten, hele sanatçı hiç değil aynen arkadaşın dediği gibi
/>
Velhasıl kelam bu adam koca bir saksıdır ve saksı muamelesi yapmakta gayet doğaldır
Duydun mu Dayııııııı
Efelenme len bana
Elvis dirildi mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme