Şimdi Ara

Bana saldıran çocuk okuldan atıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 gün önce ailemle ilgili sorunlarımı yazmıştım okuyan okumuştu neyse. Ben normalde sorunlu biri olduğumu düşünmüyorum. 10. sınıfta bölümümüzü seçtikden sonra başka başka arkadaşlarla tanışmıştık. Bunlardan sadece 5 i ile birlikte gezerdik, konuşup sohbet ederdik. bu arkadaşların 2 si çok samimi olduğum arkadaşlarım diğer 3 ü zaten önceden tanışmışlar. ben bu 2 arkadaşımla yine birgün gezip sohbet ettikden sonra aramızdan birisi gidip bu diğer 3 arkadaşın içinde bir arkadaş var adı murat. ona onun hakkında konuştuğumuzu söylemiş. murat biraz sorunlu bir arkadaş. epilepsi diyorlar ama tam olarak ne hastalığı olduğunu bilmiyorum. durduk yere sinirlenebiliyor. Neyse ondan sonra aramız açıldı bu diğer 3 arkadaşla. ben onların arkasından konuşmadım bu arada. binlerce defada söyledim neyse konuyu saptırmayayım. bu arkadaş bu olaylardan sonra atatürk anıtı var okulun arkasında ve orada kendisinden kalıpca baya böyle daha güçlü birini okulun yarısının önünde havaya kaldırıp yere indirdi. yani bildiğin savurdu attı. inanamadım resmen. sanırım deli gücümüdür nedir neyse.

şimdi geçelim bizim konuya. biliyorsunuz bu muratla yanındaki 2 kişi bizden uzak durmaya başlamışdılar. benim en samimi 2 dostumdan biri adı hasan bu arkadaşımı köşelere sıkıştırıp bu fatih benim hakkımda ne diyor gibisinden sorular sorup duruyormuş. 11. sınıfa geçtik daha 2 hafta geçti okullar yeni açıldı bismillah dedik bu olayı öğrendim. her okula geldiğimizde arkadaşımı sorgulamışlar. neyse bu murat isimli arkadaş daha fazla dayanamayıp geldi yanıma işte benim hakkımda konuşuyormuşsun falan baya atarlı bir şekilde bana lan lı lunlu sözlü hakaretlerde bulundu. ben ne diyorsun lan dedim .... git burdan dedim. bunu diyince arkadaş delirdi. ben sadece benim başımı ağrıtmamasını istemiştim. benden uzaklaşmasını istemiştim. ben bu arkadaşın arkasından hiçbirşey söylemedim. bana saldırdı bende kendimi koruyabilmek için kafasından tuttum kolumun arasına sıkıştırdım kafasını yumruk filan atmaya başladı. sonra bütün sınıf arkadaşlarım okul filan bu arkadaşı ayırmak için toplandılar. karambolde benim kuzenim cihan ve sınıfda yine bu arkadaşa gıcık olan biri sıtkı bu arkadaşa baya geçirmişler. bildiğiniz orda birileri tekme attı çocuğa. benim yaptığımı sandı ama ben yapmadım. ben sadece kendimi korumaya çalıştım. onca hoca etrafımıza toplandı ama buna rağmen bana "seni çıkışta liğme liğme edicem sen bittin oğlum" gibi tehditler savurmaya başladı. bunu ilk defa yapmıyordu. benim dışımda birisinede yapmıştı hocalarımızın yanında bu lafları hiç çekinmeden söyleyebiliyor. neyse bunu benden uzaklaştırdılar. temizlikçi odasına gitmiş bu bağıra çağıra ordan çekiç kapmış bana saldırmaya çalıştı. tabi gelene kadar tuttular çocuğu. polis arandı çocuğun babası arandı. en sevdiğim hocamdan sınıf ortasında baya hakaret yedim. müdür bizi çağırdı. olan biteni tam olarak anlattım. sonra bana gidebilirsin dedi. ve ben sınıftayken çocuğun okuldan atıldığını öğrendim. sizce bunu benmi yaptım? burda yazılanlara göre(doğruları yazdım) ben mi haklıyım omu?

bana göre adam gibi iletişim kurmayı deneseydi herşeyi çözebilirdik.

edit:belirttiğim yerde bi yanlışlık yaptım. düzeltildi.
    edit2: yanlışlık yapmamışım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leftist Pony -- 23 Eylül 2013; 20:08:57 >

• Editlerim sonra
  • dostum bence senle alakalı değil adam zaten sorunlu başkalarıylada kavga edebilirdi sana denk gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet geç lan
  • çocuk hasta ve müdür okuldan atıyor.

çocuğun geleceğinin içine edilmiş oldu.
  • Öncelikle 'şey' ayrı yazılır bunun dışında okulun düz lise büyük ihtimalle böyle şeyler klasiktir düz lisede ayrıca olay öncesinde arkadaşlarını angaje edip istihbarat alırken gidip bunların saçma,asılsız iddialar,düpedüz yalanlar olduğunu belirterek alttan alıcı tatlı dilli bir diplomasi izlemeli aramız bozulsun istemem,sen değerlisin,sen de haklısın kıvamında nabza göre şerbet vermeliydin bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi olmuş. .............. lüzumu yok toplum içinde yaşamayı öğrensin biraz.
  • Hak etmis bos ver takma sen esas okul disinda sana sararsa sıkıntı var

• İyi olmuş şerefsize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih789

Arkadaşlar 2-3 gün önce ailemle ilgili sorunlarımı yazmıştım okuyan okumuştu neyse. Ben normalde sorunlu biri olduğumu düşünmüyorum. 10. sınıfta bölümümüzü seçtikden sonra başka başka arkadaşlarla tanışmıştık. Bunlardan sadece 5 i ile birlikte gezerdik, konuşup sohbet ederdik. bu arkadaşların 2 si çok samimi olduğum arkadaşlarım diğer 3 ü zaten önceden tanışmışlar. ben bu 2 arkadaşımla yine birgün gezip sohbet ettikden sonra aramızdan birisi gidip bu diğer 3 arkadaşın içinde bir arkadaş var adı murat. ona onun hakkında konuştuğumuzu söylemiş. murat biraz sorunlu bir arkadaş. epilepsi diyorlar ama tam olarak ne hastalığı olduğunu bilmiyorum. durduk yere sinirlenebiliyor. Neyse ondan sonra aramız açıldı bu diğer 3 arkadaşla. ben onların arkasından konuşmadım bu arada. binlerce defada söyledim neyse konuyu saptırmayayım. bu arkadaş bu olaylardan sonra atatürk anıtı var okulun arkasında ve orada kendisinden kalıpca baya böyle daha güçlü birini okulun yarısının önünde havaya kaldırıp yere indirdi. yani bildiğin savurdu attı. inanamadım resmen. sanırım deli gücümüdür nedir neyse.

şimdi geçelim bizim konuya. biliyorsunuz bu muratla yanındaki 2 kişi bizden uzak durmaya başlamışdılar. benim en samimi 2 dostumdan biri adı hasan bu arkadaşımı köşelere sıkıştırıp bu fatih benim hakkımda ne diyor gibisinden sorular sorup duruyormuş. 11. sınıfa geçtik daha 2 hafta geçti okullar yeni açıldı bismillah dedik bu olayı öğrendim. her okula geldiğimizde arkadaşımı sorgulamışlar. neyse bu murat isimli arkadaş daha fazla dayanamayıp geldi yanıma işte benim hakkımda konuşuyormuşsun falan baya atarlı bir şekilde bana lan lı lunlu sözlü hakaretlerde bulundu. ben ne diyorsun lan dedim .... git burdan dedim. bunu diyince arkadaş delirdi. ben sadece benim başımı ağrıtmamasını istemiştim. benden uzaklaşmasını istemiştim. ben bu arkadaşın arkasından hiçbirşey söylemedim. bana saldırdı bende kendimi koruyabilmek için kafasından tuttum kolumun arasına sıkıştırdım kafasını yumruk filan atmaya başladı. sonra bütün sınıf arkadaşlarım okul filan bu arkadaşı ayırmak için toplandılar. karambolde benim kuzenim cihan ve sınıfda yine bu arkadaşa gıcık olan biri sıtkı bu arkadaşa baya geçirmişler. bildiğiniz orda birileri tekme attı çocuğa. benim yaptığımı sandı ama ben yapmadım. ben sadece kendimi korumaya çalıştım. onca hoca etrafımıza toplandı ama buna rağmen bana "seni çıkışta liğme liğme edicem sen bittin oğlum" gibi tehditler savurmaya başladı. bunu ilk defa yapmıyordu. benim dışımda birisinede yapmıştı hocalarımızın yanında bu lafları hiç çekinmeden söyleyebiliyor. neyse bunu benden uzaklaştırdılar. temizlikçi odasına gitmiş bu bağıra çağıra ordan çekiç kapmış bana saldırmaya çalıştı. tabi gelene kadar tuttular çocuğu. polis arandı çocuğun babası arandı. en sevdiğim hocamdan sınıf ortasında baya hakaret yedim. müdür bizi çağırdı. olan biteni tam olarak anlattım. sonra bana gidebilirsin dedi. ve ben sınıftayken çocuğun okuldan atıldığını öğrendim. sizce bunu benmi yaptım? burda yazılanlara göre(doğruları yazdım) ben mi haklıyım omu?

bana göre adam gibi iletişim kurmayı deneseydi herşeyi çözebilirdik.

edit:belirttiğim yerde bi yanlışlık yaptım. düzeltildi.
    edit2: yanlışlık yapmamışım :D

Senin o salak arkadaşın neden murat hakkında konuştuğunu söylemiş onlara ve onla neden arkadaşlığını devam ettirdin onu anlamadım?

• hasta işte.problem sende değil.
  • o çocuğun hayatını karartmışsın, psikolojik olarakta sorunlu valla öldürebilir seni
  • Iyi olmuş dicem ama hastalığı var o yüzden suçu hastalığı'na veriyorum. Eğer hastalığıyla alakalı değilse haketmiş . Senlik bişey yok

• Valla insanlar problemlerini çözmeye çalışmalı . Haklısın

• Okudum, korktuğun için sakin sakin yazmışsın bence bir halt olmaz çocuk 1-2 tehdit eder seni sende kendini korurken çocuğun yaverlere tekme at döv biraz sonra aklı başına gelir gelmezse 155 ve 112 yi ara bakırköyden destek al ruh ve sinir hastalıkları ekibi gelir çocuğu alırlar kurtulursun
  • haklısında kardeş okul çıkışlarında falan tek gitme eve yazdıklarına bakarsak çocuk psikopat bi tip sonuç ölüme bile gidebilir aman diyeyim
  • Arkanı koru

• Ben de hakaret eden hocaya takıldım.
  • obaaaa basina aldin belayi pesini hayatta birakmaz benden soylemesi hatalisin demiyorum ama kolay gelsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.