Şimdi Ara

BANA SORMADAN PAKET İPTALİ VE CEZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ligtv Paketim Benim Onayım Olmadan İptal Edildi
    2 hafta önce müşteri hizmetlerini aradım ve spor extra ile 1 adet film satın almak istediğimi söyledim.İşlemim yapıldı herşey normaldi.Daha sonra 01.11.2011 tarihinde müşteri hizmetlerinden arandım ve Ligtv üyeliğimin iptal edildiği söylendi.Benim böyle bir talebim olmadığını belirttim.Ne zaman böyle bir talep olduğunu sordum bana spor extra paketine başvurduğunuz gün iptal ettirmişsiniz dediler.Hayır dedim ben böyle birşey yapmadım.Tamam dedi ben sizin ligtv üyeliğinizi güncelliyorum ve erotik kanallarıda hediye ediyorum dedi.Özür diledi ve kapattı telefonu.04.11.2011 (DÜN)fenerbahçenin maçı vardı izleyeyim diye televizyonu açtım o da ne ligtv1 kanalı kapalı.Üyeliğiniz bu kanalı kapsamamaktadır diyor.Müşteri Hizmetlerini aradım ligtv üyeliğiniz kapalı dediler.Yukarıdaki olayları anlattım ve tamam dedi hemen şikayet kaydı açıyorum size geri dönecekler.Ben tabi dünkü maçı izleyemedim.Bugün öğlene kadar bekledim ne arayan var ne soran tekrar müşteri hizmetlerini aradım o da ne dünkü şikayetim kayda geçmemiş.Tekrar olayları en başından arkadaşa anlattım size geri dönecekler.Bugün 5 defa aradım müşteri hizmetlerini ve hep bana geri dönecekler bu cevabı aldım.Gerçekten yeter.Taahütlü üyeyim ve bana sormadan üyeliğim iptal edilerek taahütüm bozuldu ve ceza faturası çıkarılacak.Aynı zamanda maçlarıda izleyemedim.Gerçekten müşteri hizmetlerine ve digiturke teşekkür ederim.Burdan sonra artık yasal işlemler neyse o yola başvuracağım.Nasıl olsa ses kayıtlarımız duruyor.

YASAL YOLDAN LİGTV İZLENMİYOR!

• çok ilginç bir durum
  • ilginç bir durum bizimde lig tv2 ve ligtv3 maç izledikden sonra kapandı,receiver i kapadım açtım ama açılmıyor..en iyisi digitürk ü aramak
  • Basketbol maçı mı?
    Basketbol maçları haricinde Spor Extra Paketi yoksa açılmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.