meraba arkadaşlar ben bi ürologum ve bana herşeyi anlatabilirsiniz tıpta utanma yoktur.4yıl papua yeni gine üni. sinde okudum masterımı nikaragua üni.sinde yaptım ve artık bir ürologum.
en sık sorulan soru ise zencilerin malafatı neden büyük
izah ediyim, aslında zencilrin malafatı beyaz tenlilerle aynı ama çoğu zenci dudaklarındaki fazla eti penise naklediyorlar böylece siz safoş beyazlar hemen inanıp komplekse giriyorsunuz.girmeyin
başka sorular varsa yazın
upupupupupupupup
Soracak iki sorum var; 1-Komik mi olduğunu zannediyorsun? 2-Birazdan mesajın silineceği ve uzaklaştırma alacağın halde bu saçmasapan başlığı almaktan haz mı duyuyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: zenci ürolog
meraba arkadaşlar ben bi ürologum ve bana herşeyi anlatabilirsiniz tıpta utanma yoktur.4yıl papua yeni gine üni. sinde okudum masterımı nikaragua üni.sinde yaptım ve artık bir ürologum.
en sık sorulan soru ise zencilerin malafatı neden büyük
izah ediyim, aslında zencilrin malafatı beyaz tenlilerle aynı ama çoğu zenci dudaklarındaki fazla eti penise naklediyorlar böylece siz safoş beyazlar hemen inanıp komplekse giriyorsunuz.girmeyin
başka sorular varsa yazın
adamı zenci dikmiş beyler dağılın bence
Tamam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme