Şimdi Ara

Bana verilen 1mbps hız kasıtlı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Türk Telekom ev interneti 24 mbps hızında paket kullanıyorum. 3ay öncesine kadar internet hızı 23-24 mbps civarında gelirken şimdi, 1mbps i geçmiyor. Faturam ise 350 TL Geliyor 2 yıllık kontratım var ( 2023 yılı başlangıç - 2025 yılı bitiş) kasıtlı bir hız düşürme durumu olabilir mi acaba Bana verilen 1mbps hız kasıtlı mı?

• Modem arayüzündeki değerleri görmeden bir şey diyemeyiz.

• AMC A kullanıcısına yanıt
    Değerleri birazdan paylaşayım o zaman
  • Hat değerleri bu şekilde Bana verilen 1mbps hız kasıtlı mı?
  • Hat zayıflaması yüksek, düzelince hızınız artar.

Farklı modemle deneyin, adaptör değiştirin, ek varsa yakla yenileyin, priz, splitter varsa kontrol edin, kablo ucu jaklarıda yenileyin, bina içi kutuda ki kablolarınızı kontrol edin. Sonuç değişmiyorsa destek kaydı açın.

• hattınızda sorun var, öncelikle apartman girişinden cat6 ile direkt hat çekip deneyin, zaman içinde apartman tesisatı çürüyebiliyor.

• cankaragol48 C kullanıcısına yanıt

https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama//

Adresinizi kontrol eder misiniz bakalım kaç hız gösterecek

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Telefondan kontrol edemiyorum, bilgisayardan kontrol edeceğim.
  • Gece Saat 3 te aldığım hız değeri bu şekilde. Upload hızı 11 mbps ama download 1 mbps ı geçmiyor Bana verilen 1mbps hız kasıtlı mı?

Hattınızda ciddi bir sorun var kayıt bırakın ekip gelince baştan sona kontrol etsin. Gerekirse farklı bir damara aktarsın hattı.

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yalnız bizim bölgeye arıza için yıllardır aynı ekip geliyor. Ekipteki abi normalde (5-6 yıl önce) cihaz ile hattın hızını ölçerdi, sorun ile ilgilenirdi. 20 Temmuz'da aynı ekip geldi. Elinde cihaz da yok ilgilenme de yok. Tavsiyeniz için teşekkür ederim 🙏
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159392759

Bu mesajda bahsettiğim bilgileri eklememissiniz hocam konuya. Daha detaylı yardımcı olunabilir orada çıkacak bilgiler ışığında. İsterseniz şuradan daha fazla seçeneğe de göz atabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/altyapinizi-sorgulatan-linkler--159338455

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Tekrardan Merhaba, verdiğiniz linkten hız sorguladım sonuç bu.
    Paketimi 50 mbps e yükseltelim dedim, sistem hız yetersiz olduğu için hız yükseltme talebimi otomatik iptal etmiş,
    Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığım zaman Bölgenizdeki görünen maksimum hız 35 mbps şu anda dedi👍 Bana verilen 1mbps hız kasıtlı mı?
  • @cankaragol48 @Ö1f1

Bu sorgulama sonucundaki bilgi hatalı gösteriyor olabilir hat değerlerinize bakarak konuşuyorum konuya eklediğiniz. Ya da bu sorgu sonucu doğru ancak hattınız kötü durumda. İki ihtimal yani. Daha detaylı bilgiyi hocamız verecektir sizlere. Bana verilen 1mbps hız kasıtlı mı? Bana verilen 1mbps hız kasıtlı mı? 

Gibirnet'in sorgu sayfasından sorgu yapıp çıkan BBK kodunu PM yoluyla bana iletebilir misiniz?

Rica ederim hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.