Şimdi Ara

Bana virüs lazım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara crackli eset 6 kurdum nekadar etkili bilmiyorum test etmem için bana şöyle "bad ass" bir virüs yollarmısınız trojan da olur

• istersen piyasanın gerçek canavarlarından olan musallat virüsünü yollayım hem antivirüs aktifken dene hemde pasifken dosyayı çalıştırarak. ama sistemdeki dosyalara sağlam zarar veriyor demesi. göndereceğim formatta sadece kaspersky ve jiangmin antivirüs tanıyor diğer antivirüsler maalesef tanıyamıyor. msg uzantı desteği sanırım diğer antivirüslerde yok
  • olur tabi gönder kardeşim
  • programı denemek için virüs indiriceksin ha çok ilginç...
  • Başka bir antivirüs ile kullandığın cracki tarat. Belki virüs trojan elinin altındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Başka bir antivirüs ile kullandığın cracki tarat. Belki virüs trojan elinin altındadır.

Ben ayrıca crack dosyası indirmedim esetin setup u cracklıydı eskiden eset e otomatik orjinal key veren bir program kullanıyordum baya işimi görüyodu ama onunda ömrü bitti bu indirdiğim eset 6 sanki biraz pasif gibi eski eset her girdiğim siteden virüs çıkartırdı bende oyuzden test etmek istedim sağlam virüs varsa adını söyleyin ben indireyim
  • mail adresini bi zahmet özelden ilet açık link verebilirim ama forumda indirip patlayanların şikayetleri ile uğraşmak saçmalık olur hatta forumdan geçici yasak bile verebilirler. iyi bir arşiv verebilirim sana dropbox tabanlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunlar Virüs mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • korsan virüs programı virüslere karşı etkisizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G_D

korsan virüs programı virüslere karşı etkisizdir.

aynen öyle...
  • buna neden ihtiyaç duydun anlayamadım . AV zaten test ediyor işte rapor aşağıda

http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2013/07/avc_prot_2013a_en.pdf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.