16.00 yapılan kampanyada sayfa çöktü . Henüz açılmadı. Bir çok kişiden sipariş onayında birden fazla kart çekimi yapılmasına rağmen sipariş onaylanmadı . Yemeksepeti tarafından açıklama beklenmektedir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grgl92 -- 10 Nisan 2022; 17:47:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banabi 3. Yılını kutluyor.( Sayfa Çöktü)
-
-
Umarım iyi fırsatlar çıkar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saflari sıklastiralim mi
Geçen sene 3 saatte bir yaklaşık 10 ürün hediye vermişti. Manyak kampanyaydı. Rez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşin ucunda Yemeksepeti var. Bunlar kampanya yerine her hesaba son 3 yılda ne aldın videosu gibi bir şey hazırlamasınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezerve, buralar değerlenir.
-
Kayganlastirici, skoç brayt ve abur cubur firsatlari icin beklemedeyiz
Takipteyiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ülkede en baştakine ihtiyaç var . Zamlar acıtıyor bayağı.
-
O absürdlüğü nevzat varken yapıyorlardı. Nevzat efendi zamanında bilgiler hackerlar tarafindan ele gecirilince, ceo’luktan da oldu, adam. Video saçmalığı da bitti.
Geçen doğum günün kutlu olsun videosu geldi bana hocam. Demek ki bitmemiş tam :)
-
Adam gitse de ruhu ys’de kalmış. Benden ümidi kesmisler galiba, cok sukur gelmiyor.
Ne acıdır ki doğru ama özel günlerde kendilerini affettiriyorlar bir nebze
Migros da zaman zaman aynı duruma düşüyor; sitesini veya uygulamayı açıyorsunuz şekerleme, sakız, saç boyası, ince külotlu çorap ve Migros Hemen'de hayvan maması
Çok garip oluyor, daha önce de yazan olmuştu bu durumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 9 Nisan 2022; 15:50:11 >
1 tane temel gıda ürünü yok
-
Kampanyalar gelmiş ama çoğunlukla hep 1 alana 1 bedava şeklinde.
-
Abur cubur, fiyatı şişirilmiş vileda, skoç brayt ve kağıt, ürünleri ve de tabii ki kayganlaştırıcı
-
hediye ürünler yoksa biz de yokuz
-
Bu ne la
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hedıyeler sabah 8 de
Kayganlastirici, skoç brayt ve abur cubur firsatlari icin beklemedeyiz
|
Bugünkü rezillik sonrası Topluca play store uygulamasından 1 yıldız vermeye davet ediyorum her duyarlı genci. |
Bir saattir uğraştığımız şeye bak ya... Elin yabancısı benim güzide ülkemde tatil planları, rezervasyonları yaparken biz nasıl ucuza karın doyururuz onun derdindeyiz... Kaç gündür trendyol yemek, getir, yemeksepeti indirim kovalayıp duruyorum.
|
Dine inancın yoksa, inananlara saygın olsun. Ama görüyorum ki sen de o yok. |
Kaçırdığıma üzüldüğüm bir şey yok, hep abur cuburmuş her zamanki gibi. Peynirde, sütte, yumurtada kampanya yapsalar asıl o zaman iyi olacak...
|
İşin ucunda Yemeksepeti var. Bunlar kampanya yerine her hesaba son 3 yılda ne aldın videosu gibi bir şey hazırlamasınlar.
|
Play Store üzerinden 1 yıldızı basın geçin acımayın arkadaşlar. |
Uygulamayı kaldırdım, bir daha ne Yemeksepeti ne başka birşey görmek dahi istemiyorum.
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X