Şimdi Ara

Banabi çıldırmış (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
16
Favori
60.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bişi alamadık, yarın olacak mı bunun tekrarı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medyada fenomenlere çok reklam paslamış banabi ondan çok patladık yoksa dh olarak hepimize yeterdi 😀
  • RealWorldRules R kullanıcısına yanıt

Yeni trend herkesin birbirini cahil yerine koyma çabası , ergenler maalesef hiç iyi yetişmiyor , yardımcı olmak yerine taş koymaya çalışıyorlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: Smhylmz

Sosyal medyada fenomenlere çok reklam paslamış banabi ondan çok patladık yoksa dh olarak hepimize yeterdi 😀

Ne reklami hocam hepsi sicak firsatlardan besleniyor. 1-2 ay önce burada guvenlik kamerasi paylasilmisti instagramda denk geldim nasil calisacagina dair fikri yok hanimefendiler 2 ser 3 er almislar. Konuda 100 üye oluyor 200 misafir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 10 Nisan 2021; 23:14:30 >
  • yarın olur mu diye bir umut bekliyoruz pusudayız  

• bu işin peşini bırakmayacağız, o sipariş verilecek

• Alamayıp da kıskananlara bak. Kudurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugunde cildirir çıldırtır mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kayseri de var mı bana bi. yemek sepetşi uygulamasında market kısmını bulamıyıorum

• Modu Chanyu kullanıcısına yanıt
    %50 çöp hiç düzgün bişey yok
  • Dün bedava verdiklerini bugün parayla satıyor. Abur cuburlar dolmuş şımartan pazara. Maden suyu ve fairy iyi fiyata gelir

• istediğinizi söyleyin ve yazın çizin; şu anda millet pirana gibi saldırıyor ürünlere.. teker teker sepetten siliniyorlar..

• 2-3 tane ürün koymuşlar herhalde, fairy bitti bile ben alana kadar. çöp pazar olmuş.

• dekareme kullanıcısına yanıt

saldırılacak hangı urunler var bızde saldıralım.. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: zekkayseri

kayseri de var mı bana bi. yemek sepetşi uygulamasında market kısmını bulamıyıorum

Var

• gulhana G kullanıcısına yanıt
    Ne mesela hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hesabınıza tanımlı ekstra kupon yoksa bugn alışveriş yapmazsanız çokta bir şey kaybetmezsiniz. öyle çok sıcak bir fırsat yok.

benim 6 hesapta 15 tl indirim tanımlanmış. 40 lirada 15 indirim yapıyor. %50 indirimli ürünleri bi tık daha indirimli hale getiriyorum fena değil. şimdilik 2 tanesini kullandım.

• fairy dediğiniz 75 tl ye 60 yıkamalık bulaşık kapsülü mü. yarısı 37.5, yanına 1 lt de kola ekleyip 40 a tamamlayıp 15 lira indirim kuponuyla 29 tl ye alınabilir. benim bölgede stokta var hala. çoğu hesaba tanımlanmış olması lazım kuponların bi bakmakta fayda var.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.