Banabi çıldırmış (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tam ödeme esnasında bedava olan 1 litrelik fruko ile hazır sandviçi maalesef kaybettim...
-
Cem uzan'dan sonra ilk defa oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
alırken sandviç kola gofret bitti ama sipariş geçtim
-
sarılmam corona var -
Çaldırılan bilgilerin diyetini ödüyor galiba.
-
pringles falan vardı kaldırdılar bi anda
-
-
Sipariş verene kadar kaldırdılar çoğu ürünü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saat 17de direkt hızlı olmak almak lazım. Unuttum eklediğiniz pringles vs bitti alırken. 17de bakarım gene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sefer coşmuşlar harbiden pringles, el kremi, mr no falan iyi ürünler vardı. Umarım eksiksiz gelir.
-
Forumu forum uyesinden çok dışarıdan adamlar takip ediyor yönetim artik sıcak fırsatları ziyaretcilere kapatsa keşke. İnstagramdaki alisveris sayfalari buradan görüp hikaye atıyor saniyesinde eritiyorlar.
Siparişi verene kadar bir sürü ürün kalktı. Pringles kalkana kadar defalarca denedim ama o da kalkınca vazgeçtim. Saat başı güncelleniyor mu kampanya?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırf onun için alıyordum yalan yok gitti ödemeye geçerken saat 17de bakarım artık kalan şeylerden alaşım yok pek ilgimi çekmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: S,W,A,T
Forumu forum uyesinden çok dışarıdan adamlar takip ediyor yönetim artik sıcak fırsatları ziyaretcilere kapatsa keşke. İnstagramdaki alisveris sayfalari buradan görüp hikaye atıyor saniyesinde eritiyorlar.Bu konuyu talep olarak yıllardır iletiyoruz ama henüz bir gelişme olmadı. Sıcak fırsatlar bölümüne farklı bir düzenleme şart.
17 de yenilencek
-
Ben aldım ödemeyi de yaptım sonra sıraya al a bastığımda kampanya şartları uygulanamıyor gibi saçma bir uyarı verdi onaylamadı siparişi. Başka bu hatayı alan oldu mu?
13:00 kampanyasından siparişi verdik hadi bakalım darısı 17:00 ürünlerine :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X