Artık tüm Banabi kampanyalarını tek sepette kullanabilecekmişiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyrexiz -- 11 Şubat 2021; 12:0:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banabi tek sepet, sınırsız kampanya!
-
-
Önlerden yerimizi alalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ahaha
-
Bizim oraya teslimat yok ama buralar şenlenir.
-
Bir kaç kere kullandım 3-4 kampanya birleştirdim.Fakat artık tirt böyle giderse,10 ₺ çek göndermiş %50 ile birleşiyor güya,10 ₺ çeki kullandırmak için Sepeti 40 ₺ yapman lazım diyor.Banabiyi pistten alalım
Gerçekten wow! dedirtecek bir kampanya olmuş
-
1 haftadır birleşiyor eywallahta, çekte var 10tl onada eyvallah. Ama yok hertürlü kazık oluyo yani. Mantığıma yatmıyo çoğu zaman -
15 tl kupon vermiş enaz 50 tl alışveriş istiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOCUSSTYLE -- 11 Şubat 2021; 12:11:47 > -
Aynen öyle hocamquote:
Orijinalden alıntı: iSo-9001
1 haftadır birleşiyor eywallahta, çekte var 10tl onada eyvallah. Ama yok hertürlü kazık oluyo yani. Mantığıma yatmıyo çoğu zaman
Verdiği çekin zaten 4 tl sini gönderme ücreti olarak geri alıyor bütün kampanyalar birleşse bile insana pahalı geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim millet çok saf..
Banabi böyle bir kampanyanın reklamını bile yapıyorsa vardir bir planı.
Planı olmayan şeyin davetiyesi olmaz.
Bizimkiler se tüm iyi niyetiyle önlerden yerini alacak, sanırım tokatı ilk yemek için.
ortada bedava peynir varsa , demek ki kapanın yayı gerilmiş seni bekliyor demektir.
Adamlar daha önce plansız yakalanacınca Bim DH ölücülerinden tokatı yediler, şimdi ise planı yapmışlar, sistemi oturtmuşlar
Bizimkilere "gel gel" çekiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 11 Şubat 2021; 12:17:21 > -
Büyük bir planı çözmüşsünüz hocam tebrik ederim.
Maşallahquote:
Orijinalden alıntı: xxlboyBizim millet çok saf..
Banabi böyle bir kampanyanın reklamını bile yapıyorsa vardir bir planı.
Planı olmayan şeyin davetiyesi olmaz.
Bizimkiler se tüm iyi niyetiyle önlerden yerini alacak, sanırım tokatı ilk yemek için.
ortada bedava peynir varsa , demek ki kapanın yayı gerilmiş seni bekliyor demektir.
Adamlar daha önce plansız yakalanacınca Bim DH ölücülerinden tokatı yediler, şimdi ise planı yapmışlar, sistemi oturtmuşlar
Bizimkilere "gel gel" çekiyorlar
-
cazip birşey yok galiba ilk sipariş indiriminden sonra bnm için çöp bir uygulama
-
Rez -
öyle demeyin ama alınırım.quote:
Orijinalden alıntı: kyrexizBüyük bir planı çözmüşsünüz hocam tebrik ederim.
Benim kapasitem için anca bu kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen harikasın.quote:
Orijinalden alıntı: xxlboy
öyle demeyin ama alınırım.
Benim kapasitem için anca bu kadar.
Alıntıları Göster -
Banabi aklı sıra, sıra bende diyor yer miyiz lan biz bunu :D
-
Eskisinden iyi en azından. Arada 20tl veriyor onunla birleştiririz bi kaç şey yeter. Fazla bıdı bıdı yapmanın alemi yok.
-
Kişiye özel 20 tl ile birleşmiyor yalnız, diğerlerini iptal ediyor. En azından bende öyle oldu.
Evet ilk siparişe 20 lira indirimle birleşmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Büyük bir planı çözmüşsünüz hocam tebrik ederim. |
Bir kaç kere kullandım 3-4 kampanya birleştirdim.Fakat artık tirt böyle giderse,10 ₺ çek göndermiş %50 ile birleşiyor güya,10 ₺ çeki kullandırmak için Sepeti 40 ₺ yapman lazım diyor.Banabiyi pistten alalım |
Aynen öyle hocam
Verdiği çekin zaten 4 tl sini gönderme ücreti olarak geri alıyor bütün kampanyalar birleşse bile insana pahalı geliyor |
Bizim millet çok saf.. Banabi böyle bir kampanyanın reklamını bile yapıyorsa vardir bir planı. Planı olmayan şeyin davetiyesi olmaz. Bizimkiler se tüm iyi niyetiyle önlerden yerini alacak, sanırım tokatı ilk yemek için. ortada bedava peynir varsa , demek ki kapanın yayı gerilmiş seni bekliyor demektir. Adamlar daha önce plansız yakalanacınca Bim DH ölücülerinden tokatı yediler, şimdi ise planı yapmışlar, sistemi oturtmuşlar Bizimkilere "gel gel" çekiyorlar |
15 tl kupon vermiş enaz 50 tl alışveriş istiyor
|
1 haftadır birleşiyor eywallahta, çekte var 10tl onada eyvallah. Ama yok hertürlü kazık oluyo yani. Mantığıma yatmıyo çoğu zaman
|
Benzer içerikler
- bim kokoreç
- metro market columbia orjinal mı
- unify parfüm erkek yorum
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X