Şimdi Ara

band hero bateriyi usb mıdı ıle pc ye bağlama ÇÖZÜLDÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, band hero baterisini http://i1107.hizliresim.com/2011/7/10/10327.jpg şu kablo ıle pc ye bağladım. bıraz araştırdım. ez drummer, cubase , adlı programlar

kullanılıyormus sanırım ( edindim ). araştırıyorum, çözmeye çalışıyorum.

band hero baterisini pc de kullanan var ise yardımcı olabılırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancev -- 24 Temmuz 2011; 2:19:04 >

• Bende merak ediyorum yapabilen arkadaşlar yazarsa çok iyi olur. O kabloyla oyunda oynanıyor değilmi ? Birde kaç liraya aldınız
  • gelişmeleri bekliyorum eğer öyle bir şey oluyorsa çok iyi olur
  • Oluyor tabiki ben o kablo elimde olsa yaparımda aynı zamanda o kabloyla oynanıyorsada iyi olur. Çünkü oynamak için wireless cihazı lazım
  • arkadaşlar. bugun, çok araştırdım, tanıdık terimler olmadığı için çözemedim.
    profosyonel olarak şarkılara alt yapı hazılayan bı arkadasımdan yardım aldım.
    fl studyo programı ıle ufaktan çalmaya başladım. ( ritim )
    çok zevkli , şimdi sıra hem programı çözmekte, hem notaları öğrenmekte.
    benim aldıgım kablo http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-dj-studyo-ekipmani-studyo-ekipmani-usb-midi-org-kablo-ayni-gun-indirimli-kargo-35261311/detay/ 15 tl.
    sadece bu kablo yetiyor.
    seslerde geçikme soz konusu degıl. elinde xbox baterisi olan , denemesını tavsıye edıyorum.

pc de oyun oynamak ıcın. bu kablo ıse yarıyormu bılmıyorum. denemek lazım. ben sadece elektronık baterı olarak kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancev -- 24 Temmuz 2011; 2:18:12 >

• Bende de band hero ps3 var yeni aldım. içinden Drum usb reciever çıkıyor. Taktım pc ye guitar hero oynarken canavar gibi çalışıyor ama FL ve Cubase de hiç bir ses alamıyorum. Yardımcı olabilecek var ise çok sevinirim. Şimdiden çok teşekküler.
  • Senin yüzünden pc'ye bağladım ve alıcıyı yaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyncn -- 17 Nisan 2012; 12:06:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sound bar pc ye bağlanır mı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyncn

bende band hero seti var, ps3'te kullanıyordum, buradaki yazdıklarınıza güvenerek davul ve gitarı pc'ye taktım cihazların ikisinide tanımadı, oyundada işlemiyor ama mikrofon çalışıyordu, biliyorsunuz alıcılar birbirine bağlı, alıcıları söküp tekrar taktım belki tanır diye, denemez olaydım alıcılar bozuldu şimdi ps3'tede çalışmıyor, ne bök yiyeceğim şimdi ben?? arkadaşlar insanları yanlış yönlerdirmeyin yoksa çok küfür yersiniz, bu alıcılarıda artık pc'de çalışıyor diyene hediye edicem, artık o hangi usb girişine takacağını bilir..

hocam bilgisayarınız xp ise bi driver indirmek gerekiyordu sanırım . lütfen bi araştırın onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamdring*

quote:

Orijinalden alıntı: hsyncn

bende band hero seti var, ps3'te kullanıyordum, buradaki yazdıklarınıza güvenerek davul ve gitarı pc'ye taktım cihazların ikisinide tanımadı, oyundada işlemiyor ama mikrofon çalışıyordu, biliyorsunuz alıcılar birbirine bağlı, alıcıları söküp tekrar taktım belki tanır diye, denemez olaydım alıcılar bozuldu şimdi ps3'tede çalışmıyor, ne bök yiyeceğim şimdi ben?? arkadaşlar insanları yanlış yönlerdirmeyin yoksa çok küfür yersiniz, bu alıcılarıda artık pc'de çalışıyor diyene hediye edicem, artık o hangi usb girişine takacağını bilir..

hocam bilgisayarınız xp ise bi driver indirmek gerekiyordu sanırım . lütfen bi araştırın onu

Yanlış tahmin !!! XP değil, Windows 7 kullanıyorum.

• PS3 Band Hero seti PC'de çalışır mı arkadaşlar?
  • Arkadaşım pc'de belli bir süre çalıştıktan sonra malesef wireless alıcıyı yakıyor. bi angutun sözüne uyup denemişliğim ve yakmışlığım var. yabancı sitelerden araştırdım ve benim yaşadığım sorunun aynısını yaşayan denyodaşlarımın var olduğunu gördüm ve rahatladım, yani tek denyo ben değilmişim anlaşılan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.