Band hero oynarken microfonda yarım saniye de olsa bir gecikme söz konusu. yani şarkıyı doğru söyleseniz de, geriden geliyormuşsun gibi. bu konuda bir çözüm önerisi olan war mı? oyuna göre değişiyor olabilir mi?
Normal kardeşim, hatta yarım saniye bile değil bazen bana 1 saniye gibi bile gelebiliyor arada. Orada herif şarkıyı söylerken sen de onunla beraber söyle, karşındaki ahenk tablosu(Tabiri caizse) sen söyledikten sonra(0,30 sn) datayı işliyor. Ben de yaşıyorum aynı olayı yani teknik bir problem değil.
band hero'yu bilmiyorum ama guitar hero warriors of rock'da ayarlardan video lag diye bi durum var onla biraz oynayarak düzeltebilirsin. o zaman o frekans tablosuyla sesini tam olarak uyuşturabilirsin. ama eğer tam olarak kaç mili sn. olduğunu bilmiyorsan ilk önce biraz deneme yanılma yoluyla öğrenmen gerekecek. bide gelişmeleri yazarsan sevinirim
bende de aynı sorun var. sanırım bu mikrofonlar bozuk. bilgisayara taktığımda da ses hoparlörlere geç gidiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme