Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 8 - Ani Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ürün piyasaya çıktığından beri Xiaomi Mi Band 8 kullanıyoruz. Pili %100 dolu olsa dahi cihaz son 2 aydır aniden kapanıyor. 1 yıl ya oldu ya olmadı.

Cihaza hiç yazılım güncellemesi yapmadık. Fabrikadan çıktığı yazılımındaydı kullanıldığı süre boyunca.

Denediklerim:

- Buzdolabında bekletince cihaz kendi kendini kapatıyor. Çıkarınca şarja takınca açılıp şarj olmaya başlıyor.

- Şarjının bitmesini bekleyince kırmızı içi boş pil simgesi çıkıyor ve şarj olmaya başlayıp açılıyor.

Açıldıktan sonra biraz şarj edip sıfırlamayı başardım cihazı. Rasgele aniden kapanabiliyor. Telefona bağlayıp en güncel yazılım güncellemesini yükleyip tekrar sıfırladım. Telefona cihazı bağlayıp biraz kurcaladım şarjını %65'lere kadar doldurdum yine kapandı aniden. Acayip sinir bozucu bir durum.

Son 1 aydır çıkardığım sonuç;

- Cihaz oda sıcaklığına düşünce aniden kapanmaya başlıyor. Kasası soğukken kapanmıyor.

Mi Band 8, Ani kapanma sorununu çözebilen var mı? İlla garantiye göndereceğiz sanırım. Rezillik bu Xiaomi.nin yaşattığı. Yabancı forumlarda bu sorunu yaşayanlarda var çokça.

Abudik gubidik sorunlar çıkarıyor çinli marka..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xiaomi Mi Band 8 - Ani kapanma sorunu çözümü;
    - Ayarlar / Ekran’a girin;
    Parlaklık Otomatik
    Otomatik kilitleme 5dk
    Uyandırmak için kaldır Kapalı
    Her zaman ekran Açık (Zamanlanmış 00:00-23:59)
    Uyutmak için kapat Kapalı

Bu ayarları yapınca Ani kapanma sorunu çözüldü. Çözüm bulamayanlar deneyebilir. Dua etseniz yeter.

Xiaomi Mi Band 8 - Ani Kapanma Sorunu

Sikayet var’a yazmışlar ürünün anakartı değişecekmiş garantisi olan ve sıfırı 1000₺’ye satılan cihazdan 2500₺ para istemiş servis. Sizi 2500₺ zarardan kurtardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 13 Kasım 2024; 22:2:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mi band 8 pil tasarruf modunda takılı kaldı ve bir türlü çıkmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pili şarj ettim basılı tutunca çıkıyordu şimdi ne olduysa bir türlü çıkmıyor takılı kaldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.