Oyun videoları çeken biriyim, fakat çektiğim videoları premier ile düzenlerken facecam-oyun videosu arasında kayma ve buna ilaveten ses kayması yaşıyorum.Biraz araştırdım fps nedeniyle gecikmelerden kaynaklandığını buldum.Webcam 30fps sabit çekim yapıyor.Bunda sıkıntı yok.Fakat bandicam, ne kadar sabit kare hızını (CFR) kullansamda oyun ekranını tam 30'a sabitlemiyor.23 oluyor 27 oluyor.Değişken kare hızı kullanıncada aynı problem mevcut.Ha sistemden kaynaklı problem desem, pc monster abra a5 v1.1, oynadığım oyun astroneer veya csgo.Kafayı yiyecem arkadaşlar, nasıl düzeltebilirim ? Hangi format ayarlarını kullanmam gerekiyor ?
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.Kullandığım video formatı H264-CPU.Dediğiniz gibi oluyor olabilir, kodec olarak Intel Quicksync veya Nvidia olarak hangisini kullanmam gerekiyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: goodbadugly2
Donanımdan encoding kullanılan ekran kartının markasıyla alakalı bu yüzden seçim yapamıyoruz. Quicksync Intel GPU'larda, Shadowplay NVIDIA GPU'larda çalışır AMD'ninde kendi yazılımı var. Uygun yazılım ve sürücüler yüklendikten sonra Bandicam codec ayarlarında ayrı bir seçenek olarak görünecektir.