Şimdi Ara

Youtube'deki videolarda Ses Parazitli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlginç bir sorunum var. Youtube'deki tüm videolarda felan sesler hep parazitli ve kötü çıkıyor. Ama pc de herhangibir müzik felan açınca problem yok gayet temiz ses.

Kafayı yiyeceğim çözemedim gitti sorunu . Flash Player 11 de güncelledim gene aynı. Firefox, Internet explorer ile deniyorum aynı.

Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

• gerıye yapmadıgınız ses kartınızın guncellenmesı yada sılınıp suruculrının tekrar kurulması kalmıs.. bahsettıgınız gıbı pc de sorun gorunmuyor olsada deneyın ...
  • Aynı sorun bende de var. İnternette aradım ama bu başlığı gördüm sadece ben de yazayım buraya. Bende de yaklaşık 2 hafta önce başladı bu sorun ondan önce hiçbir problem yoktu ne olduysa birden bire oldu bazı HD videolarda ses cızırtılı çıkıyor kendi yüklediğim videoların hepsinin sesleri bozulmuş birden daha önce bir şey yoktu. Her şey güncel pc de normal müzik dinlerken ya da internette başka sitedeyken bir sorun yok sadece youtube da var bu sorun çözümünü bulamadım bir yerden ayarı mı vardır nedir anlayamadım bir türlü. . .
  • yotube da genelde son zamanlarda yesıl ekran sorunu mevcut .. onun ıcın vıdeonun ustunu sag tık -ayarlardan donanım hızlandırma ozellıgını kaldırmak gerekıyor... bu ayarın devre dısı kalması belkı sesıde etkıleyebılr...denemenızı tavsıye ederım ..

..ıse yaramassa eger codek sılıp kurmayı deneyın ..guncel degılse guncelleyın ..ses suruculerını kontor edıp tekrar kurabılrsınız .. ve vırus taraması .. zararsız kucuk bır dosya bıle olsa etkı etme ıhtımalı var ..

.. bunların dısında yazılımsal olarak pek bırsey kalmıyor yapacak zaten .. vıdeo ve sese etkı eden suruculer codekler flash player vs.. hala sorun cozulmedıyse ıstısna bır durum demekdır .. snaırım bıraz daha arastırmak yada kurcalamak gerekecek ..
  • Sorunu kendim araştırarak çözmüş bulunuyorum;

Denetim Masası> Flash Player a gidin. Burdan Gelişmiş sekmesine gidin. Orada Tümünü Sil diye bir buton olacak ona tıklayın. Sonra yeni bir pencere açılacak ordada Tüm ses ve video Lisans dosyalarını sil e tik koyup. Verileri Sil'e tıklayın. İşlem tamamdır. Problem çözüldü böyle benim.
  • Bilgisayarında bi sorun yok youtubeden kaynaklanan bir sorun bazen bendede oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

Sorunu kendim araştırarak çözmüş bulunuyorum;

Denetim Masası> Flash Player a gidin. Burdan Gelişmiş sekmesine gidin. Orada Tümünü Sil diye bir buton olacak ona tıklayın. Sonra yeni bir pencere açılacak ordada Tüm ses ve video Lisans dosyalarını sil e tik koyup. Verileri Sil'e tıklayın. İşlem tamamdır. Problem çözüldü böyle benim.

Hay allah senden razı olsun youtube da müzik dinleyemiyorum 2 haftadır çıldıracaktım sonunda düzeldi. . .
  • bendede benzer sorun var ama bende bilgisayardanda dinlediğimde ve izlediğimdede yaşanıyor yardım edebilirmisiniz.
  • Aydindril kullanıcısına yanıt

Eline sağlık. Aynı sorunla karşılaştım ve sayende çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 6 Ocak 2024; 16:19:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.