Merhabalar. Aslında bir arkadaş konusunu açmış fakat çözüm bulunamamış ya da görülmemiş, o yüzden bu konuyu açıyorum ve aynı sorun bende de var. Aşağıda gördüğünüz resimde mesela ani hareketlerde vs bir anlık bu yeşillikler oluyor, izlerken beni rahatsız ettiğini söyleyebilirim.
Sadece bu değil, masaüstüne bir resim açıp kapatırken aniden bu yeşil şeyler gidip geldi. Driverlar güncel, acaba neyden kaynaklanıyor? Ekran kartını garantiye yollamalı mıyım? Çok meşakkatli diye çekiniyorum ama. Ekran kartı driveri güncel. PC alınalı çok olmadı. Oyun oynarken böyle bir kırılma gözlemlemedim sanırım. Metro Exodus oynarken PC'yi zorlamış olabilirim, sizce ondan kaynaklı olabilir mi? Donanım hızlandırması kapalı kullan Chrome'daki diyecekseniz denedim ve olmadı. Driverı kaldırıp tekrar yükledim
Bizim arkadaşın sifir kurdugumuz sistemde yesil ekran geliyordu. Sapphire pulse rx 580. Sorunu 1 ay kadar cozemedik. Hdmi kablo vs hersey sifirdi. Kaliteli diyebilecegimiz 50 60 ciavrinda satilan hdmi kabli kullaniyordu. Kabloyu bendeki dark marka 10 tl ye aldigimiz kabloyla degistik bir daha sorun yasamadi arkadaş. Isin ilginç tarafi bende hic bir sikinti yasamadim arkadasin kabloyla
@Want to
bende 50 60 tl civarında kullanıyodum şimdi gittim biraz önce 15 tl başka bir hdmi aldım yine aynı kafayı yicem nolur yardım etsin biri
quote:
Orijinalden alıntı: Poseideimos
@Want to
bende 50 60 tl civarında kullanıyodum şimdi gittim biraz önce 15 tl başka bir hdmi aldım yine aynı kafayı yicem nolur yardım etsin biri
Hocam arkadaşın yaptıklarını yaptınız mı? XMP kapatma, monitörü yeniden yükleme?
Driverleri kaldırdım yükledim geri güncelledim yeni hdimi aldım ekran kartını söktüm temizledim o bu şu derken zilyon tane şey denedikten sonra monutorün arkasında 2 hdmi girişi vardı diğer girişe bağladım ve yeşil şeyler çıkmadı burdan da bu sorunu yaşıyan arkadaşlara söylüyorum monütörden kaynaklanıyor haberiniz olsun yorum yazanlara çok teşekkür ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme