Bildirim
BANDIRMA 17 EYLÜL TIP YAZIP ÇAPADA OKUYUP 4. SENE ÇAPAYA GEÇMEK
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Xd
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yatay geçişin kolay bir şey olduğunu dusunmuyorum
Öyle hocam evet ama 3 sene hakkımız var ilk sene geçemedin mi? sorun değil yine çapadasın, ikinci sene yine mi geçemedin sorun değil çapadasın nasıl olsa. 3. sene artık geçmek gerekiyor ama tabi -
Yapacak başka birşey yoksa mantıklı yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanlar ücretli özel yazıp 100k para vermeyi göze alıyorlar hocam yatay geçiş yapma hayaliyle çapaya falan. Bu yöntemle 3 hak olacak baya mantıklı bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CN III Oculomotor -- 7 Ağustos 2020; 23:39:47 > -
Capa cok zor bir okulda degil diye biliyorum. Çapa olmasa bile belki yine guzel bir okula gecilebilir. Cunku bandirma cok yeni olacak ben durmak istemem son 3 yil. En kotu puanima gelen koklu bir fakulteye gecerim Ve 3 yil capada okumus olurum.Neyse cok uzattim.ben de dusundum bu durumu.
Tercihlerimdede ust siralara yazdim ama bana gelmez 14k yim cok zor yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shortmannn -- 7 Ağustos 2020; 23:46:13 >
Bunu planlayan çok kişi var internette denk geliyorum hep forum olsun youtube olsun instagram olsun. Sıralaması uçacak sanırım buranın da -
Hocam nerede gördünüz acaba link falan atabilir misiniz ben bulamadım da
Hocam öyle belirli bir şey yok kaydetmedim youtubeda video altında insanlar konuşuyor tartışıyor ya da instagramda bir postun altında yorumlar oluyor falan öyle yerlerden gördüm -
tercih edenler, hangi sıralama ile hangi aralığa yazdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemin saçmalığına bak madem eğitim verecek fakülten hocan yok neden üniversite açıyorsun? Sırf fazla üniversite açtık diyebilmek için bu heriflerin yapmayacağı şey yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle hocam ortada ne bina var ne akademik kadro var ne hastane var ama üniversite açılıyor tıp fakültesi de açılıyor. Bi de çapa buradan öğrenci alacak diye kendi kontenjanını düşürmek zorunda kaldı. Çapa isteyip, yeterli puanı da yapıp giremeyecek 20 kişi olacak yani 20 kişinin hakkında giriyorlar. Bu 20 kişi sallıyorum Marmara gidecek, marmarayı isteyen ve kazanan son 20 kişi bu sefer marmara kazanamayacak ve başka okula gitmek zorunda kalacak. Böyle böyle uzuyor liste -
3 sene çapa 3 sene bandırma diyolarda rektörün bir açıklamasında "hayırseverlerden gelen parayla hastane açılcak" demişti.yani 6-7 sene rahat çapada eğitim görülür.
Bu ülkede hangi gün mantıklı bir şey oldu ki şu gün de olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X