|
Bandırma Çözülemeyen Routing Problemi (2. sayfa)
-
-
Merhaba, kayıt açtırmayı gerektirecek bir problem yok. Zaten kısa süreli mutluluk sonrası 2 saat sonra eski haline düzeldi
-
Merhaba, dilerseniz önceki aldığınız ping değerleri ile sonraki ping değerini www.turk.net/oim sayfamızdan kayıt açarak iletebilirsiniz. Bu sayede artışı arkadaşlarımda gözlemleyerek gerekli kontrolleri yaparak size bilgi vereceklerdir. -
TürkNet FTTH olsaydı SOL ın fiberine geçmek zorunda olmazdın. 100/50 kullanırdın :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hah sen gene 20 ile bağlanıyorsun cloudflare e ben 40 altına düşmüyorum sanırım istanbul dışında böyle türknet bilmiyorum
-
Evet ama türknet ftth getirirse bandırmaya tekrar dönebilirim belki
-
Artık 7 ms ile bağlanıyorum SOL Ftth altyapısına geçtim millenicom kullanıyorum :)
-
Gelmeyeceğine eminim ama gelse bile 7 ms olmaz.
Olur hocam bende 7-12ms arası yoğunluğa göre değişiyor.
Bandırmada sol sıkıntılı çoğu kişiden duyuyoruz.
Ama sol ftth altyapısından milleni çok stabil çalışıyor bandırmada.
Genede şuan bile bi ince pişmanlığım var 2 yıl taahhüt verdim diye.
Nedense ben taahhüt verince aklıma geldikçe geriliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, dilerseniz önceki aldığınız ping değerleri ile sonraki ping değerini www.turk.net/oim sayfamızdan kayıt açarak iletebilirsiniz. Bu sayede artışı arkadaşlarımda gözlemleyerek gerekli kontrolleri yaparak size bilgi vereceklerdir.Merhaba. Mecburen Bandırma'daki routing sorunundan dolayı başka iss geçtim. Acaba gigafiber altyapınızı Bandırma'ya yakında getirecek misiniz? Ona göre geri dönebilirim çünkü. Ayrıca Bandırma'da hatrı sayılır derecede kitlenizin olduğunu da hatırlatmak isterim.
-
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Mahalle bilgisini benimle paylaşmanız durumunda notlarıma ekleyerek proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Balıkesir / Bandırma / Paşakonak mahallesi.
Balıkesir / Bandırma / Paşakent mahallesi.
Balıkesir / Bandırma / 100. Yıl mahallesi.
Bu mahallelere gelebilirseniz gayet hatrı sayılır seviyede müşteri kitleniz olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper160 -- 3 Haziran 2021; 23:4:51 > -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresleri notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
2031 de de bulunmaycak ama umut dünyası işte :)
Merhaba, gigafiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje bölgelerimize dahil edilmektedir. Adres bilgilerinizi daha öncesinde iletmediyseniz benimle buradan il, ilçe ve mahalle olarak paylaşabilirsiniz. Notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. -
Bugün yine kutsal bir gün. 17 ms yerine 12 ms ye düşmüş
--- speedtest.turk.net ping statistics ---
5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 11.790/12.077/12.654 ms
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 24 Haziran 2021; 0:20:25 >
Merhaba, ping değerlerinizde yükselme olması durumunda ping tracert test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan performans sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz? Arkadaşlarım ve network ekiplerimiz kontrol ederek bilgi verecektir. -
Bir sorun yok, her şey yolunda.
--- speedtest.turk.net ping statistics ---
5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 15.947/16.689/17.935 ms
-
Keyifli kullanımlar dilerim -
Merhaba 12.07.2021 17.00 da Türknet Bireysel ekibinden bir yetkili twitch.tv/tengigabit/ kanalında konuk alınacaktır.
Sorularınızı cevaplayacaktır discord.gg/EwQd7yXGrv kanalında sorular toplanıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X