Bende 5 ms daha arttı, sizde de bu şekilde bir fark var mı ? --- 1.1.1.1 ping statistics --- min/avg/max = 21.428/21.661/21.999 ms --- ipv6.google.com ping statistics --- min/avg/max = 29.561/29.819/30.084 ms < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 14 Ekim 2021; 0:38:52 > |
Bandırma Çözülemeyen Routing Problemi (5. sayfa)
-
-
Merhaba, teknik uzmanlarımızın ve network ekiplerimizin kontrol edebilmesi için tracert test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
FTTH kullanıyorum. Turk Telekomdayken 1 idi ping. Turknete geçtim şu an 40'dan aşağıya düşmüyor.
-
Nereye olan ping 40 ms ?
-
Speedtest yaptığımda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
:) Speed testi nereye yaptınız, İstanbul mu ?
İstanbul Türknet sunucununa veya 1.1.1.1 cloudflare a ping testi yaparsanız
Bakır: 17 ms
Fiber: 12 ms çıkması gerekiyor şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 17 Ekim 2021; 15:26:9 > -
Aydın’da yaşıyorum. İzmir en yakın olduğundan İzmir’e yaptım. Turk Telekomdayken 1 aldığım yerden Turknet 40 veriyor. Jitter 0iken şimdi 0.76ms
İzmir'in yakın olduğunu nereden biliyorsunuz ?
-
Diğerlerinde 60-70 çıkması fikir veriyo açıkcası
1.1.1.1 e ping atar mısın ?
-
Merhaba, mevcut destek kaydınız iptal talebiniz nedeniyle kapatılmış ama PM üzerinden ilettiğiniz talebi ilgili ekibimiz ile paylaştım ve iptal işleminizi geri alacaklar. İptal talebiniz geri alındığında destek kaydı açarak içerisine ping tracert sonuçlarınızı ekler misiniz? Net uzmanı arkadaşım tekrar kontrol ederek bilgi verecektir. -
@TurkNetDestek hocam ekledim dosyaları zaten mesajlara.
-
16 ms Aydın - İstanbul için çok değil, normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 17 Ekim 2021; 16:29:44 > -
Bu valve. Arkadaşın VDSL'i var. 43 alıyor. Turk Telekomdayken ben 35-42 arası alıyordum düşünün. Faceitte bu 90 oluyor. Almanya sunucusunda Türkler en kötü 40-50 alıyor.
-
Ekran görüüntüsündeki ip adresine olan ping bende de aynı
--- 146.66.155.1 ping statistics ---
5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 54.215/54.554/54.725 ms
-
Ben yalovada oturmaktayim. Onceki saglayicimda (comnet) turknetin istanbul sunucusuna 8 ms ile baglaniyordum. Simdi turknetteyim ama istanbula 19 ms ile baglaniyorum. Bunun sebebi nedir acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve network ekiplerimizin kontrol edebilmesi için tracert test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Merhaba 47539248 nolu destek kayıdını oluşturdum. Düşük hız-performans olarak oluşturabildim başka bir şey bulamadım. Bir de destek kaydı oluşturulurken fotoğraf yüklemesi yapılmıyor, kayıt oluşturulduktan sonra fotoğrafı yükleyeyim dedim oda olmadı gözükmedi.
-
Merhaba, tracert test sonuçlarınız bize ulaşmıştır. Teknik uzmanlarımız inceleme yaparak kaydınız üzerinden bilgi vermiştir. Sorunun tekrar kontrol edilmesi için ben bildirimde bulundum. Kaydınızı online işlem merkezimiz üzerinden çözülmedi olarak güncelleyebilir misiniz? -
Cozulmedi olarak isaretledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X