Şimdi Ara

Banggod payment pending

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Banggood’dan ilk defa alışveriş yaptım o yüzden basit bir şey soruyorsam mazur görün.

Sj4000 aldım bankadan parasını çekti ve ürünlerim başlığı altında durumu payment pending olarak gözüküyo bu satıcı tarafından daha onaylanmadı anlamında mı yoksa ödemede bir sıkıntı mı oldu cevaplarsanız çok sevinirim

• odeme bekleniyor asamasi o . odeme ile ilgili bir sorun var demektir. provizyon alinmis olabilir, ancak odeme alinamamis olabilir. banggood ile iletisime gec. ayrica banggood da satici diye ayri bir kavram yok. tek satici, tek muhatab var . o da banggood un ta kendisi.
  • Dediğiniz gibi iletişime geçtim, sorunu hallettiler teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spudnski S kullanıcısına yanıt
    Şuanda aynı sorun bendede var . İlk defa alışveriş yaptım ödemeyi tamamladım ama "payment pending" diyor. Bankayı aradım parayı gönderdik dediler provizyon kodunu verdiler . Maille ve online chat üzerinden 2 kere iletişime geçip provizyon kodunu vererek sorunumu bildirdim ama çözemiyorlar. Dedikleri tek şey bize para gelmemiş. Destek elemanlarından biri 2-3 içinde para gelmezse paran 7-14 gün içinde iade edilir merak etme dedi . Siz nasıl çözdünüz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceeCubee

Şuanda aynı sorun bendede var . İlk defa alışveriş yaptım ödemeyi tamamladım ama "payment pending" diyor. Bankayı aradım parayı gönderdik dediler provizyon kodunu verdiler . Maille ve online chat üzerinden 2 kere iletişime geçip provizyon kodunu vererek sorunumu bildirdim ama çözemiyorlar. Dedikleri tek şey bize para gelmemiş. Destek elemanlarından biri 2-3 içinde para gelmezse paran 7-14 gün içinde iade edilir merak etme dedi . Siz nasıl çözdünüz acaba ?
    ne oldu hocam yattı mı paranız sonunda?

bende de aynı durum oldu, ödemeyi çekmişler bankadan ama "payment pending" yazıyorlar, adamlara bildiriyorum ilgilenmiyorlar ödemeniz gelmedi diyorlar.

daha önce de aynı kartla alışveriş yaptım böyle bir sorun olmadı.

bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• Bende banka previzyondam çıkardı dönemiçi işlemlerde ama banggoogta ödeme gelmedi diye uyarı var ne yapmam gerek translete ile zor oluyor

• yaklaşık bir haftadır sorunumla ilgilenmediler.

en son bankayla görüştüm, itiraz formu doldurun itiraz edelim dediler öyle yaptım, henüz bir gelişme yok ama. siz de öyle yapın firma bir şey halletmiyor çünkü en azından şansınız bankayla deneyin.

bir daha da tövbe bu siteyi kullanmam. bu kadar ilgisiz firma olamaz arkadaş.

aliexpress'in gözünü seveyim. sırf turkey direct mail için kullanıyordum ama bu olaydan sonra hayatta kullanmam. ben aynı banka ve kartla belki yüzlerce ödeme yaptım ilk kez bu sitede böyle bir şey yaşıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TR Binance USDT/TRY komisyonu?
    4 yıl önce açıldı
    ALİEXPRESS KARGOM
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rockfatal kullanıcısına yanıt
    İtiraz formu online mi şubeye mi gitmek gerekiyor yoksa.

Siparişi perşembe verdim yanılmıyorsam pazar günü previzyondan dönemiçine düştü.
    Destek kısmından ss istediler attım previzyon numarasınıda verdim. Mail ile geri döneceklerini söylediler bugün
    Dönemiçine gireli 2 gün oldu yarında ödeme onaylanmazsa dediğiniz gibi bankaya başvuracağım.
    Bankada süreç nasıl işliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 10 Aralık 2019; 23:34:40 >
  • Bankadan bankaya değişir o. Müşteri hizmetlerini arayıp sorunu anlatın siz onlar yardımcı oluyorlar.

Banggood'a dekontu da, provizyon kodunu da attım ama sallamadılar açıkçası, bu saatten sonra geri dönüş olur mu bilmiyorum.
  • son bilgiyi vereyim...

banka yaklaşık 3 hafta sonra paramı bana gönderdi. geç oldu ama hallettim banka aracılığıyla.

banggood'dan hiçbir dönüş almadım, o kadar ticket açmama rağmen.
  • Ben de gecen cuma akşamı banggood üzerinden alışveriş yaptım. Hala ödeme bekleme aşamasında.Bankada da provizyon aşamasında . Banka 25 gün içinde alışveriş yapıldığına dair bilgi gelmez ise otomatik silinecek dedi ödeme.

Ben iki defa banggood ile iletişime geçtim. Riskli diye ödeme red edildi dedi. Ama provizyon aldı
    Payu ile iletişime geçtim. Hiç bir şekilde Payu dan bir yardım alamadım. Tüm vergiler dahil ve 7-15 gün kargo seçeneği var diye buradan alışveriş yapmıştım. Ne yapmak gerekiyor hiç anlamadım. Güvenilir bir ödeme seçeneği var mı acaba? Banggood paypal i önerdi ama ülkemizde yok.Yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.