Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.380
Cevap
140
Favori
359.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stok yok diye siparişi iptal ettiler geri ödendi yazıyor sipariş ayrıntılarında ama gelen giden yok.
  • fenerli_alp1996 F kullanıcısına yanıt
    Hani mng ile geliyordu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler alıntılayamadım kargosu olanları ama kesin bilgi veriyorum
    kargomuz yurtiçiyle geliyor size en yakın şubeyi arayarak tr içi takip numaranızı da alabilirsiniz
    benim kargo arrived destination country aşamasında ama istanbuldaymış yarın dağıtıma çıkar ankarada dedi
    hayırlı uğurlu olsun hepimize
  • Bende Tr kodu ile başlayan kod yok ve bu adrese yazdıgımda hiç birşey çıkmıyor isterseniz bakın
    ALJPK94000046YQ bu benim kodum ..
  • fenerli_alp1996 F kullanıcısına yanıt
    Adamin 12 ocaktaki siparasi gelmis benim 2 sinde verdigim siparisten haberim bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: web programcısı

beyler alıntılayamadım kargosu olanları ama kesin bilgi veriyorum
    kargomuz yurtiçiyle geliyor size en yakın şubeyi arayarak tr içi takip numaranızı da alabilirsiniz
    benim kargo arrived destination country aşamasında ama istanbuldaymış yarın dağıtıma çıkar ankarada dedi
    Harika ben istanbuldayim herhalde yarin elime gecer.

Şubeden mi alabiliyoruz sadece tr ici takibi ?
    (Musteri hizmetlerini aradim sadece subeden alinabiliyormus)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atkna -- 23 Ocak 2019; 18:50:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atkna

Harika ben istanbuldayim herhalde yarin elime gecer.

Şubeden mi alabiliyoruz sadece tr ici takibi ?
    (Musteri hizmetlerini aradim sadece subeden alinabiliyormus)

Alıntıları Göster
    evine en yakın şubeyi ara eğer yurtiçinden daha önce alışveriş yapmışsan kaydın vardır benim var muhtemelen ondan da vermiş olabilir
    ama şubeye gitmene gerek yok ben telefondan aldım mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: epixmerix

Bende Tr kodu ile başlayan kod yok vehttp://tms.alljoylogistics.com/default/index/track bu adrese yazdıgımda hiç birşey çıkmıyor isterseniz bakın
    ALJPK94000046YQ bu benim kodum ..
    eğer vereli 1 haftayı geçtiyse en yakın yurtiçi şubesini ara isminle sor
  • web programcısı kullanıcısına yanıt
    Tamam yarin sorarim ancak takip edebilseydik iyi olacakti

• Ben banggood dan iki defa (vergiler dahil 7-15 gün) ürün satın aldım. İlk ürün 26 gün de, ikinci ürün ise 12 gün de geldi. Dolandırıcı değil, ama müşteri hizmetleri servisi biraz ağır çalışıyor. Hepsiburada benzeri bir site sanırım, kendi ürünlerini satıyorlar.
    Rekabet için, Aliexpress ve diğer siteler de aynı usülde satış yapmalar lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sizin ürünler geldi mi?

Bana da güncelleme geldi. Ona göre karşılaştırma yapayım.

Paket durumu: Taşıma halinde

Hedef: Türkiye

Menşei: Çin

2019-01-24 04:05 Flight Depart From Original Airport (HKG)

2019-01-19 10:21 cargo has not seen action.

2019-01-18 21:30 Goods Outbound (SHENZHEN)

2019-01-18 21:30 Goods Inbound (SHENZHEN)

2019-01-17 06:55 Order Created, ready for picking up

======================================

Powered bywww.17track.net

• quote:

Orijinalden alıntı: qhydts

Hocam sizin ürünler geldi mi?

Bana da güncelleme geldi. Ona göre karşılaştırma yapayım.

Paket durumu: Taşıma halinde

Hedef: Türkiye

Menşei: Çin

2019-01-24 04:05 Flight Depart From Original Airport (HKG)

2019-01-19 10:21 cargo has not seen action.

2019-01-18 21:30 Goods Outbound (SHENZHEN)

2019-01-18 21:30 Goods Inbound (SHENZHEN)

2019-01-17 06:55 Order Created, ready for picking up

======================================

Powered bywww.17track.net
    14ünde verdim şuan istanbulda yurtiçinin sitesinde tahmini teslimat günü bugün

• Yakup23e Y kullanıcısına yanıt
    Hocam link şu:
    www.banggood.com
    TRY1,142.21 % Original Xiaomi OLED Display Smart Air Purifier 2S Smoke Dust Peculiar Smell Cleaner Mi Home APP Control Air Conditioning Appliances from Home Appliances on banggood.com
    https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-OLED-Display-Smart-Air-Purifier-2S-Smoke-Dust-Peculiar-Smell-Cleaner-p-1225550.html?rmmds=search&ID=48125&cur_warehouse=CN

Ürünü 14'ünde aldım ve 8 gün bekledim. 22'sine kadar kargolanması gerekiyordu. Tabi kargolanmadı...

Mutlu olan arkadaşlar olduğu gibi benim gibi yaptığı alışverişten mutsuz olanlar da var.

Müşteri hizmetleri rezalet. Soru sordum ve sürekli otomatik cevaplar ile saçmaladı.

Benlik değilmiş banggood...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali®

Hocam link şu:https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-OLED-Display-Smart-Air-Purifier-2S-Smoke-Dust-Peculiar-Smell-Cleaner-p-1225550.html?rmmds=search&ID=48125&cur_warehouse=CN

Ürünü 14'ünde aldım ve 8 gün bekledim. 22'sine kadar kargolanması gerekiyordu. Tabi kargolanmadı...

Mutlu olan arkadaşlar olduğu gibi benim gibi yaptığı alışverişten mutsuz olanlar da var.

Müşteri hizmetleri rezalet. Soru sordum ve sürekli otomatik cevaplar ile saçmaladı.

Benlik değilmiş banggood...
    herkesin yaşadığı sıkıntılar oldu sadece sen değilsin üzülme, o ürün yanlış bilmiyorsam yeni bi ürün, çinde bile stok yetişmez bu ara ki adamlar başka ülkelere gönderebilsin sipariş sayısıda daha az, bilindik daha önce insanların eline ulaşan ürünleri alsan daha az canın sıkılır, bu ürünü alacaksan da birkaç ay beklemelisin, yenisin sanırım tavsiye olarak verdim

• Tracking number ALJPK97000116YQ
    Destination Country TR
    Transist 2019-01-18 05:14:47 Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process
    2019-01-17 04:05:44 Flight Depart From Original Airport (HKG)
    2019-01-12 10:17:42 cargo has not seen action.
    2019-01-11 21:45:58 Goods Outbound (SHENZHEN)
    2019-01-11 21:45:58 Goods Inbound (SHENZHEN)
    2019-01-07 09:08:43 Order Created, ready for picking up

günaydın arkadaşlar benim siparişim biraz önce geldi halen 18inden sonraki hareketler gözükmüyor kargo bekleyen arkadaşların bilgisine yurtiçi kargoyla geldi
  • quote:

evine en yakın şubeyi ara eğer yurtiçinden daha önce alışveriş yapmışsan kaydın vardır benim var muhtemelen ondan da vermiş olabilir
    ama şubeye gitmene gerek yok ben telefondan aldım mesela

Alıntıları Göster
    Kargonun teslimati yapacağı yerin yakınındaki şubeyi aradım. Teslimat ismini verdim bulamadilar. Senin ki dağıtıma cikmis mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atkna -- 24 Ocak 2019; 11:25:38 >
    öyle üzülme felan yok.. paramı iade etsin yeter. hala bekliyorum. etmezse bankadan iade aldırırım zaten her türlü.... sonuçta 3d işlem değil..uğraştırmış olur sadece...

gearbest ve aliexpress den bu ürünü alanlara ürün çatır çatır kargolanıyor.

öyle çok özel bir ürün değil, gayet bilindik ve talebi olan bir ürün. bizim sanal martlerin hepsinde satışı var.

dolayısıyla bu işin mazareti yok bence, elinde olmayan ürünü satıyor, parayı da geç iade ediyor yada edecek mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 24 Ocak 2019; 11:41:8 >
  • Ali® kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünün stokları bittiyse back order'a düşüyor ondan sonra beklemek isterseniz bekliyorsunuz yoksa zaten para iadesi yapılıyor.Ürünün linkine bakılırsa zaten ürünün gönderim süresi zaten 8 iş günü yani siz sipariş verdikden 8 iş günü sonra ürün çıkış yapabilir.8 İş günü neredeyse 1.5 haftaya denk geliyor.3dsiz işlemlerde para iadesi çok daha hızlı gerçekleşiyor.Tavsiyem facebook sayfası ile görüşüp türkçe destek almanız.

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakup23e -- 24 Ocak 2019; 12:41:31 >

• quote:

beyler alıntılayamadım kargosu olanları ama kesin bilgi veriyorum
    Benim urun elime ulasti kardesim umarim senin ki de gider 👍🏾

• Bende Bu sorun var ne yapacagım , siparişi vereli 22 gün geçti
    Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.