Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.380
Cevap
140
Favori
359.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sizin olay çok daha farklı ürün çıkmamış olabilir ya da takip numarasıdna hata olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss7332

Tracking number ALJPK97000116YQ
    Destination Country TR
    Transist 2019-01-18 05:14:47 Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process
    2019-01-17 04:05:44 Flight Depart From Original Airport (HKG)
    2019-01-12 10:17:42 cargo has not seen action.
    2019-01-11 21:45:58 Goods Outbound (SHENZHEN)
    2019-01-11 21:45:58 Goods Inbound (SHENZHEN)
    2019-01-07 09:08:43 Order Created, ready for picking up

günaydın arkadaşlar benim siparişim biraz önce geldi halen 18inden sonraki hareketler gözükmüyor kargo bekleyen arkadaşların bilgisine yurtiçi kargoyla geldi
    Bu bilgilere nerden bakıyorsunuz ?
  • Bence vergiler dahil sisteminde yüksek vergi çıkma ihtimali olan kargoları yolladık deyip yollamıyorlar ve insanları oyalıyorlar. Dün Banggooddan aynı anda biri 20 dolarlık biride 600 dolarlık 2 siparişim aynı anda aynı kargo firması ile yola çıktı. Takip numaraları bile birbirine çok yakın. Ucuz olan siparişimde anında "Order created, ready for pick up" yazdı ve birkaç saat içerisinde kargonun çıkışı yapıldı. Pahalı siparişimde ise henüz takip numarası aktif bile değil. Muhtemelen hiçbir zamanda olmayacak. Hadi siparişi teslim etmedin ama en azından ön bilgi girip siparişi oluşturman lazım. Bunu bile yapmadıklarına göre siparişi teslim etmeye niyetleri yok. Yaptıkları çok büyük ayıp. TR ye göndermiyorum de, vergiler size ait de ama böyle bir seçenek sunup ürünü göndermemek çok büyük ayıp!!!

• Sleipnirr S kullanıcısına yanıt
    Benim olaydami aynisi oldu acaba? Kamera turkiye kuruyla 210 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleipnirr

Bence vergiler dahil sisteminde yüksek vergi çıkma ihtimali olan kargoları yolladık deyip yollamıyorlar ve insanları oyalıyorlar. Dün Banggooddan aynı anda biri 20 dolarlık biride 600 dolarlık 2 siparişim aynı anda aynı kargo firması ile yola çıktı. Takip numaraları bile birbirine çok yakın. Ucuz olan siparişimde anında "Order created, ready for pick up" yazdı ve birkaç saat içerisinde kargonun çıkışı yapıldı. Pahalı siparişimde ise henüz takip numarası aktif bile değil. Muhtemelen hiçbir zamanda olmayacak. Hadi siparişi teslim etmedin ama en azından ön bilgi girip siparişi oluşturman lazım. Bunu bile yapmadıklarına göre siparişi teslim etmeye niyetleri yok. Yaptıkları çok büyük ayıp. TR ye göndermiyorum de, vergiler size ait de ama böyle bir seçenek sunup ürünü göndermemek çok büyük ayıp!!!
    ben de pahali urun elime ulaştı ucuz urun de ise ne bir kargo numarasi var ne de baska bir sey hala bekliyorum ucuz urunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalniz birdaha çinlilerden bir sey almayacagim alirsam bangoodan kesinlikle hayir 🤬🤬🤬🤬

• Canli destekte bile robot gibi ayni cevaplari yazmalarina yeterince alistik!😤

• Yakup23e Y kullanıcısına yanıt
    Hocam siz firmanın temsilcisi olarak burada yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.

Şunu söyliyim...O 8 gün ben siparişi verdiğimde yazmıyordu.

Baktılar bu ürün her türlü gümrüğe takılacak beklettiler beni.

Sonra ürün herhalde stock-out oldu. Back-Order'a düştüm.

10 gündür param firmada bloke oldu. 3 gündür de paranın hesabıma düşmesini bekliyorum.

Kısaca küçük oyunlar. Yemezler.

50 veya max 100 usd üstünde alışveriş yapmış da memnun kalanı duymadım. Bu tutarın üstünde alışveriş yapmış ve siparişi iptal olmuş duydum ama...
  • epixmerix kullanıcısına yanıt
    Bence 210 tl oldukça ucuz bir ürün ve kamera olduğu için de gümrükte ekstra bir yaptırımı yok. Yani benim iddia ettiğim gibi bir durum söz konusu değildir. Farklı bir durum olmuştur.

Ayrıca para iadesi için de çok acele etmeyin. Geçen sefer iade ettik dedikleriyle paranın kart hesabıma düşmesi arasında 15 günden fazla vardı. Benim bankaya çamur attılar ancak diğer yurtdışı iadeler aynı gün içinde gözükürken bunun bu kadar gecikmesi normal değil.
  • Sim girişli cihazların girişi yasak bunun kargoyla bangood ile alakası yok. Gümrük yasaklıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bbugün benim üründe geldi, umarım bekleyenlerinki de bir an önce gelir
  • Merhaba. Fiyatı 271 TL olan aaşağıdaki masa lambasını almak istiyorum. Çok küçük ve hafif bir ürün değil, bu nedenle gümrüğe takılır mı?

ve 3 farklı kargo seçeneği görünüyor, gümrük açısından farkları var mıdır?

Türkiye Hızlı Kargo (Vergiler Dahil) Ücretsiz kargo 7-15 iş günü Takipli
    Uluslararası Takipli Kargo TRY7.06 7-35 iş günü Takipli
    EMS Ekspres Posta TRY95.86 7-15 iş günü Takipli

www.banggood.com
    TRY294.25 44% Xiaomi Mijia MJTD01YL LED Akıllı Masa Lamba Cep Telefonu Için Karartma Okuma Işık İç Aydınlatma from Işık ve Aydınlatmalar on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/Original-Xiaomi-LED-Smart-Table-Lamp-Dimming-Reading-Light-For-Cellphone-p-1057361.html?cur_warehouse=CN

• quote:

Orijinalden alıntı: zatrox

Merhaba. Fiyatı 271 TL olan aaşağıdaki masa lambasını almak istiyorum. Çok küçük ve hafif bir ürün değil, bu nedenle gümrüğe takılır mı?

ve 3 farklı kargo seçeneği görünüyor, gümrük açısından farkları var mıdır?

Türkiye Hızlı Kargo (Vergiler Dahil) Ücretsiz kargo 7-15 iş günü Takipli
    Uluslararası Takipli Kargo TRY7.06 7-35 iş günü Takipli
    EMS Ekspres Posta TRY95.86 7-15 iş günü Takipli

https://www.banggood.com/tr/Original-Xiaomi-LED-Smart-Table-Lamp-Dimming-Reading-Light-For-Cellphone-p-1057361.html?cur_warehouse=CN
    Tabiki vergiler dahil olan.

Takipli kargoda gümrük vergisi ödersiniz.

Ayrıca EMS yi seçerseniz her türlü sürprize hazırlıklı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flap-jack -- 24 Ocak 2019; 21:17:18 >

• epixmerix kullanıcısına yanıt
    selamlarvbu iki siteden takip edebiliyordum

www.17track.net
    ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK
    https://www.17track.net/en

• flap-jack kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkürler ama anlamadığım bir şey var.

Hem EMS'yi seçip 100 lira fazla ödeyeceğim, hem de neden her türlü sürprize hazırlıklı olacağım? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zatrox

Hocam cevap için teşekkürler ama anlamadığım bir şey var.

Hem EMS'yi seçip 100 lira fazla ödeyeceğim, hem de neden her türlü sürprize hazırlıklı olacağım? :)
    Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021

Sırf 100 lira ile kurtulsanız yine iyi bazı arkadaşlara ardiye ücreti gibi saçma sapan ürünün fiyatından fazla ücretler ödetiyorlar. Yukarıdaki görsel herşeyi anlatıyor bence

• flap-jack kullanıcısına yanıt
    O zaman tüm vergiler dahilden ne anladık ki :)

Ürün burada zaten 400 TL'ye satlıyordu fakat stoklarda yok. Hiç almayayım daha iyi, bir de o kadar yol yapıp gümrüğe gidip stres olmak var içinde.
  • Ya arkadaşlar kesin türkiye içinde hangi kargo getiriyor kesin bilgi verirmisiniz? Yurt dışı beni ilgilendirmiyor
  • zatrox kullanıcısına yanıt
    Vergiler dahil iyi işte onu tercih edin alacaksanız. Banggood vergi çıkarsa kendisi ödüyor ancak EMS de her türlü uğraşırsınız. Birde ticari katagoriye sokarlarsa geçmiş olsun.
  • Arkadaşlar turkey direct mail ile sipariş veren arkadaşlar siparişleri kaç günde geldi ve hangi kargo ile geldi söyleyebilerlermi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.