Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.380
Cevap
138
Favori
360.328
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tahmini teslimat net değil iki gonderim de orda yazana gore gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Bgpay hesabına nasıl para yüklüyoruz? Yaklaşık 2000 USD lik bir ürün almayı düşünüyorum, problem olur mu? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Arkadaslar her üründe geçerli değil sanırım hızlı kargo. Bu aksiyon kamerasını almak istiyorum.

Gümrükte fazla vergi çıkmasından korkuyorum. Ne yapmam lazım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• dumany D kullanıcısına yanıt
    20% vergi. Çok da korkulacak bir şey değil aslında gümrük işlemleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı ekstresi v.s göndermek falan gerekiyormuş sanırsam. O biraz korkuttu açıkçası. Ben başlıkta görünce merak ettim. Herhalde bu kamerada geçerli değil. Göremedim tr ye hızlı kargo seçeneğini :(

• Burada paylaşılan sorunların aynısını ben de yaşadım. model araç kumandası aldım 5 gün processing aşamasında beklettiler. Bugün de bu kargo seçeneği aktif değil kargo seçeneğini değiştirin ya da iptal eni diye mail gelmiş. Canlı destekte doğru düzgün bilgi sahibi cevap verebilecek birisi yok sürekli ertelemeye çalışıyor. Bu siteden almanızı önermem alacaksanız da bu kargo seçeneğini kullanmanızı önermiyorum.
  • Büyük ihtimal ile telsizlerde gümrük ile ilgili yaşanan problemlerden kaynaklı olabilir.
  • kargo kodu hemen geliyor zaten önemli olan ürünün kargoya verilmesi
  • Sleipnirr S kullanıcısına yanıt
    ben defalarca yazıştım defalarca sorunu ilettim kontrol ettiler ama sonuç yok 1 ürün iade işlemi başladı diğerinin de başlamasını bekliyorum
  • Yakup23e Y kullanıcısına yanıt
    öncelikle banggood u neden bu kadar kusursuzmuş gibi savunuyorsunuz merak ediyorum. sürekli banggood alışverişlerinin devam etmesini ve sorun olmadığını söylüyorsunuz. diğer 3d konusuna gelirsek 3 farklı model denedim hepsinde aynı sorun. bu arada diğer aldığım küçük ürünler ve 3d yazıcı parçası geldi mesela turkey direct mail ile. ve ilk defa alışveriş yapan birisi değilim son 1 yılda 1000 nin üzerinde sipariş vermişimdir yurtdışı sitelerinden.
  • Merhabalar, bir drone toplama amacıyla 20'sinde lipo hariç tüm parçaları banggood üzerinden aldım. Yaklaşık 1450 TL'lik bir paket ve 13 ayrı ürün vardı. Az önce sürpriz şekilde (hala gümrükte gözüküyor) geldi. 11 gün gibi bir sürede hiç gümrük ücreti ödemeden geldi. Ben çok memnun kaldım. Umarım bu servis uzun süre hizmet vermeye devam eder çünkü yurtiçi alışverişlerimin önemli kısmını artık banggood üzerinden yapacağım gibi gözüküyor.

Not: Kargo ücreti için 66 küsür TL ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycanatilgan -- 31 Ocak 2019; 13:9:39 >
  • Ürün alacak arkadaşlara bir tavsiye niteliğinde bir fikir vereyim.Dün 3d printer sipariş verecektim, bu ürün stokta gözüküyordu ve gönderim süresi 24 saatti.Siparis vermeden livechat üzerinden iletişime geçtim ve ilgili ürünün stoklarında olup olmadığını sordum.Bana ilgili ürünün stokta olmadığını söylediler fakat ürün sayfasında stokta olduğu görünüyordu.
    Sitedeki sorun şu ; stok bilgisi güncellenmiyor veya güncel tutulmuyor.Bu durumun düzeltilmesi gerekli.
    Ürün almadan önce stok bilgisi sormanızda fayda var.

• 2 hafta önce aldığım blitzwolf şarj cihazını bugün yurtiçi kargo getirmiş, konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkürler
  • Arkadaşa aldığımız 53 dolarlık araç kamerası 11.gün Yurtiçi ile vergisiz olarak teslim edildi.
  • Arkadaşlar 29 Ocakta bunu gönderdiler odemeyi ininal ile yapmistim kaç günde yatar hesabima , valla peder çinliler dolandirdi seni diyor ne kadar erken gelirse o kadar iyi 😂😂
    Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Mngden nasıl takip edebilirim

• epixmerix kullanıcısına yanıt
    Hocam bu önödemeli kartlarda para iadesi problem oluyor bilginiz olsun.Kesinlikle ininal'a bastırın.
  • Turkey Direct seçeneği bitti sanırım göremiyorum.
  • yakupilgaz Y kullanıcısına yanıt
    inter.mngkargo.com.tr/Tracking

Buradan takip edebilirsin, ALJTR ile başlayan takip kodunu yazarak görebilirsin. Bu kodu almak içinde

tms.alljoylogistics.com/default/index/track

Bu siteye ALJPK’lı takip numaranı yazıp aratacaksın, arama sonuçlarında aljtr’li takip kodu da çıkar. O kod senin Türkiye içi takip kodun :)

• eteksen kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor hocam merak etmeyiniz.Tüm ürünlerde bu seçenek bulunmayabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.