Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.380
Cevap
138
Favori
360.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clear process e geldi 31 ocaktan beri öyle kaldı hareket falan yok

Edit: Siparişim az önce Yurtiçi Kargo ile geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 6 Şubat 2019; 13:24:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Mngde data not found yaziyor. Diğerinde goods out obound yaziyor

• yakupilgaz Y kullanıcısına yanıt
    çinde yeniyıl tatili olduğu için kargolar gecikmeli gelir,benimkiler de goods inbound'da kaldı :) artık mart ayında gelmiş olur herhalde
  • siparişi yurtiçi kargo ile gelenler..takip numarasını nasıl aldınız veya kargo takibi yaptınız mı customs clear process'den sonra.
  • m.banggood.com
    [TRY2,214.55 37% OFF] JGAURORA® A5/A5S Upgraded DIY 3D Printer Kit 305*305*320mm Printing Size Support Power Failure Resume&Filament Run-out Detection with 2.8-inch Colorful Touchscreen 3D Printer & Supplies from Electronics on banggood.com
    https://m.banggood.com/JGAURORA-A5-DIY-3D-Printer-Kit-305305320mm-Printing-Size-Support-Resume-Print-p-1221158.html

Bu ürüne Turkey Direct 231 lira ücret çıkarıyor buna vergi dahil mi ?

• AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    evet dahil diye geçiyor o kargoda. lakin ben bu ürünü 2 defa almaya çalıştım ikisinde de 1 ay gelmedi 1 ayın sonunda gönderemiyoruz dediler diğerinde ise artık ben 1 ay geçti diye iptal ettim. boşuna alıp beklemeyin bence başka yerlerden alın.
  • Banggooddan 30 ocakta projeksiyon siparişi verdim.Şu an sipariş back order a düşmüş.Yani göndermeyecekler herhalde.
    Ne anladım ben gümrüksüz kargodan.Yüksek tutarlı ürünleri her türlü iptal ediyorlar.Bir daha alışveriş yapmam.
    Urunlerimden iki paketi geldi ve sanırım yurticiyle geldi. Annem almış bakmadım dedi paketlerde yurtiçi yazıyordu. Çin'de yeni yıl var ama ben önceden vermiştim. 12 günde elime ulaştı.

gene aljpk ile başlayanla mı takip ediyoruz yoksa yurtiçi kargo bir takip numarası oluşturuyor mu acaba,onu merak ediyorum.benimki tatile denk geldi goods inbound da kaldı :)
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Alıp senin parayı kullanıyor üçkağıtçılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampanya bitti diye biliyorum

• Broon kullanıcısına yanıt
    Yoo bitmedi

• DbA kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle görünüyor hocam.
  • bazı ürünlerde hala devam ediyor
    mi box da sabah gümrük dahil yazıyordu şimdi kalkmış görünüyor ama bazı ürünler de hala geçerli
    Anca 17track ve alljoydan takip edebildim onlardada outbound da kalmıştı bı baktım gelmiş bugün. ama.bitane daha var o da outbound da kaldı yurtiçinden nasıl edilir onu aramak lazım

Aljpk lı kodu 17track sitesinde takip edebiliyormuyuz. Bir arkadaş aljtr ye çevrilip öyle takip edildiğini yazmış. Siz nasıl yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: yakupilgaz

Anca 17track ve alljoydan takip edebildim onlardada outbound da kalmıştı bı baktım gelmiş bugün. ama.bitane daha var o da outbound da kaldı yurtiçinden nasıl edilir onu aramak lazım
    yurtiçi'ni arayıp takip kodu almak gerekiyor sanırım mng gibi entegre sistemleri yok yurtdışı takip kodu ile takip yapılmıyor.

@berci aljpk ile 17track de takip edebilirsiniz ama türkiye'de takip edebilmek için aljtr'li koda ihtiyacınız var.
  • Referans olması için yazıyorum.
    ALJPK......YQ
    2019-01-31 23:26 Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process
    Sorguda gözüken son hareket 31.01.2019 ve Kargom bugün yurtiçi kargo tarafından sapasağlam teslim edildi.

ALJTR olanları türkiyeye geldiklerinde mng getiriyor ve takip ediliyor fakat bu ALJPK olanı takip edemedim. belki yurtiçini arasam bilgi vereceklerdi ama kasmadım fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thiokol

Arkadaşlar Meecool sipariş verdim.
    Aynı ürünün ingilizce sayfasında vergiler dahil yazmıyor sadece Turkey Direct Mail yazıyordu.Ama türkçe sayfada vegiler dahil yazıyor.
    Ben ingilizce sayfasından sipariş vermiştim.Gümrük vergisi çıkar mı?

Link olarak sadece /tr/ farkı var.Kargo dahil tutarlar da aynı

Ingilizce
    www.banggood.com
    TRY202.05 13% Mecool M8S PRO W S905W 2GB RAM 16GB ROM TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-W-S905W-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1206085.html?rmmds=myorder&ID=533601&cur_warehouse=CN

Türkçe
    www.banggood.com
    TRY202.05 13% Mecool M8S PRO W S905W 2 GB RAM 16GB ROM TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/Mecool-M8S-PRO-W-S905W-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1206085.html?rmmds=myorder&ID=533601&cur_warehouse=CN
    Şimdi dikkat ettim.Aynı durum benim başıma gelmiş.
    Ben de tr'li olmayan sayfadan Turkey Direct Mail ile projeksiyon siparişi vermişim.Tax included yazmıyordu.

Tr li sayfa:

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021

Tr siz sayfa:

Huylandım şimdi.Ya sizde "tax included" yazmıyor gümrüğü ödemeyiz derlerse?Ancak kargo tutarında her iki alternatif de de fark yok.
    Sizde nasıl oldu siparişiniz sorunsuz elinize ulaştı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Şimdi dikkat ettim.Aynı durum benim başıma gelmiş.
    Ben de tr'li olmayan sayfadan Turkey Direct Mail ile projeksiyon siparişi vermişim.Tax included yazmıyordu.

Tr li sayfa:

Tr siz sayfa:

Huylandım şimdi.Ya sizde "tax included" yazmıyor gümrüğü ödemeyiz derlerse?Ancak kargo tutarında her iki alternatif de de fark yok.
    Sizde nasıl oldu siparişiniz sorunsuz elinize ulaştı mı?

Alıntıları Göster
    Hocam,
    benimki vergisiz geldi.Sizinki de öyledir.
    İngilizce sayfaya o ibareyi koymamışlar.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.