Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.380
Cevap
138
Favori
360.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevabınız içimi rahatlattı.
    Ancak şöyle bir sorun var şu an sizin verdiğiniz mecool tv box linklerinde tr li olanda " out of stock " , orijinal olanda ise " in stock " yazıyor.Bir farklılık var gibi görünüyor.Neden acaba?
  • Şuradan bir bakın
    www.banggood.com
    TRY202.05 13% Mecool M8S PRO W S905W 2 GB RAM 16GB ROM TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://tr.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-W-S905W-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1206085.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN

• quote:

Orijinalden alıntı: aNeXiEtY

Referans olması için yazıyorum.
    ALJPK......YQ
    2019-01-31 23:26 Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process
    Sorguda gözüken son hareket 31.01.2019 ve Kargom bugün yurtiçi kargo tarafından sapasağlam teslim edildi.

ALJTR olanları türkiyeye geldiklerinde mng getiriyor ve takip ediliyor fakat bu ALJPK olanı takip edemedim. belki yurtiçini arasam bilgi vereceklerdi ama kasmadım fazla.
    Aynı şekilde ALJPK...YQ ile biten kargom tam 15 gün sonra, yarım saat önce Yurtiçi kargo tarafından getirilip teslim edildi. 31 ocaktan beri aynı şekilde hareketsiz görünüyordu ama çok şükür bugün geldi. Darısı kargo bekleyenlerin başına diyelim.

Ben dün Yurtiçi kargonun müşteri hizmetleriyle görüşmeme rağmen ne bu takip numarasıyla ne de ismimle herhangi bir kargonun olmadığını söylemişlerdi, kıllanmıştım daha ülkeye giriş yapmadı mı acaba diye.

• Buradan telefon alsak gene aynı şekilde pasaport kaydı yaptırmamız gerekiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Banggooddan 30 ocakta projeksiyon siparişi verdim.Şu an sipariş back order a düşmüş.Yani göndermeyecekler herhalde.
    Ne anladım ben gümrüksüz kargodan.Yüksek tutarlı ürünleri her türlü iptal ediyorlar.Bir daha alışveriş yapmam.
    Walla geliyor, hatta şu ara kart kabul olmuyor bende swift yapıyorum Eft yurtdışına, öyle alıyoruz ( 700 $ üstü kredi kartı ödemesi almıyor bangood )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

https://m.banggood.com/JGAURORA-A5-DIY-3D-Printer-Kit-305305320mm-Printing-Size-Support-Resume-Print-p-1221158.html

Bu ürüne Turkey Direct 231 lira ücret çıkarıyor buna vergi dahil mi ?
    Aman hocam alma bende 11 kasım 2018 tarihinde sipraiş verdim jgaurora A5S modelini güya gönderdiler gelmedi transit te kayboldu dediler. Bir daha gönderelim isterseniz deyince tekrar gönderimini sağladım yine gelmedi.
    Sonra ürünü gönderemiyoruz stokta yok dediler para iadesini 2 hafta önce aldım.

3d Yazıcıyı okuluma almıştım beni çok büyük sıkıntıya soktular. 2. dönem başladı hala yeni 3d yazıcı sipariş veremedim soğuttular beni bu işten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Va Fail

Aman hocam alma bende 11 kasım 2018 tarihinde sipraiş verdim jgaurora A5S modelini güya gönderdiler gelmedi transit te kayboldu dediler. Bir daha gönderelim isterseniz deyince tekrar gönderimini sağladım yine gelmedi.
    Sonra ürünü gönderemiyoruz stokta yok dediler para iadesini 2 hafta önce aldım.

3d Yazıcıyı okuluma almıştım beni çok büyük sıkıntıya soktular. 2. dönem başladı hala yeni 3d yazıcı sipariş veremedim soğuttular beni bu işten.

Alıntıları Göster
    Acaba diğer modellerde de aynı şey oluyor mu ?

Olacak iş değil bu

• AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    Bende 2 kere şansımı denedim iki yazıcımda gelmedi
    Anycubic Chiron almıştım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleipnirr -- 7 Şubat 2019; 20:6:43 >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Banggood'dan aldınız ve ürünleriniz geldi.Gümrük,bandrol vs hiç bir ek ücret de ödemediniz değil mi?
  • quote:

Banggood'dan aldınız ve ürünleriniz geldi.Gümrük,bandrol vs hiç bir ek ücret de ödemediniz değil mi?
    Yoo ödemedik, vergileri baştan ödüyoruz zaten Turkey mail seçerek. Videoda kutu açılımlarını yapıyoruz cihazların.

Hatta sipariş öncesi video;

Sipariş sonrası gelince,

Hatta 1 adet daha almaya hazırlanıyorum, 800 $ Swift yaptım bugün Bangood'a.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Cihaz gerçekten çok kaliteli duruyor.Güle güle kullanın.Demek ki pahalı vs olması sorun değil gönderiliyormuş.
    Benim uyduruk alet gelebilirse ve verim de alırsam ileride ben de düşünebilirim böyle bir şeyi.
    Şu an duvara yansıtmayı düşünüyorum.Bakalım nasıl olacak?
  • quote:

Cihaz gerçekten çok kaliteli duruyor.Güle güle kullanın.Demek ki pahalı vs olması sorun değil gönderiliyormuş.
    Benim uyduruk alet gelebilirse ve verim de alırsam ileride ben de düşünebilirim böyle bir şeyi.
    Şu an duvara yansıtmayı düşünüyorum.Bakalım nasıl olacak?
    Evet duvarda da güzel gösteriyorlar. Ayrıca Cc modelinide sipariş ettim.

www.banggood.com
    TRY3,199.88 28% Xiaomi XGIMI CC Mini Portable Projector LED 1080P Full HD Built-in JBL Speaker Prejector Office & School Supplies from Computer & Networking on banggood.com
    https://goo.gl/4AoyLS

Kargoda.

• Va Fail kullanıcısına yanıt
    Hocam para iadesi kac gunde geldi benim siparislerimde hala teslimati inayla yazisi var iade surecinden 8 gun gecti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

Acaba diğer modellerde de aynı şey oluyor mu ?

Olacak iş değil bu

Alıntıları Göster
    Eğer almak istiyorsan stok sor bence öyle al derim ama yukarıdaki arkadaşta alamamış.
    bence modelle alakası yok göndermiyorlar. Gearbest üzerinden almayı düşünüyorum tam karar veremedim diğer sitelere bakmakta fayda var.
  • epixmerix kullanıcısına yanıt
    Valla hafta sonuyla birlikte 6 gün sürdü. 2400 liraya almıştım dolar kuru ve bankanın yaptığı döviz ücreti yüzünden 100 lira zarara uğradım haberin olsun.
  • berci B kullanıcısına yanıt
    Ediyoruz ama banggoodda yazan çıkıyor

• Arkadaşlar siparişimi böyle bitiriyorum...
    Banggod memnuniyeti sıfır benim için
    Derdimi zaten konudaki arkadaşlar az çok biliyor...
    İade için forumda dolaşan arkadaşlar beklenen süre gelince iade şeyi otamatik olarak çıkıyor sizde iade alabilirsiniz
    Banggood = Satıcı Ç ö p ..
    Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021

• epixmerix kullanıcısına yanıt
    Çin yeni yılı hocam olur böyle vakalar
  • 31 ocakta verdiğim siparişte verilen aljpk lı kodda hiçbir hareket yok hatta sisteme bile girişilmemiş gözüküyor banggoogda güncellenmesini bekleyin yazıyor. Şubat ayında sipariş verip takip ekranı güncellenen var mı? Bayram tatilinden bu kadar etkileneceğini sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.