Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.380
Cevap
138
Favori
360.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkur ederim bi de oyle deneyeyim ama deliveredda yazmis ciddiye almiyolar o yuzden :(
  • Diwanji kullanıcısına yanıt
    hobiyle ilgili otopilot vardi quad icin bi de guc dagitim karti vardi yine 220 tl lik bi alisveristi
  • a.ihsankose A kullanıcısına yanıt
    Takip sistemi çok sıkıntılı o yüzden arada bir kontrol edip bakmak lazım. Umarım banggooda anlatabilirsiniz bu durumu. Sonuç alamazsanız alljoy firmasına istanbulda kim bakıyorsa onlarla iletişime geçmeyi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine canli destekde yazistik ama bizim sistemimizde ulasti diyor guvenlik kamerasina bak tarzi yerlere kadar gittik ama bir hangi kurye sirketiyle geldigi hakkinda bir bilgi veremedi sonuc olarak nereye gittigini bile bilmiyorum ptt ye gitsem biz buna bakamayiz diyor mng ye gitsem aljtr olcak diyor o da bende cikmiyor yurticine gitsem bizdede yok diyor hayir benim yerime biri aldiysa kim aldi nasil ogrencem bu isin hukuksal kismi nasil olur bilen varmi
  • berci B kullanıcısına yanıt
    hocam alljoy iletisim netten ne kadar baktiysamda bulamamistim
    Cakmakli Mahallesi ,561 Sok.2/A,34500 Buyukcekmece/Istanbul

Adres olarak bu var alljoy resmi sitesinde. Bir de yurtiçi kargoyu telefondan arayıp sorun geçmişe dönük isim ve teslim ilinden sorgulama yaptırın ocak 24 ile şubat 5 arasında sorgulama yapmalarını isteyin burdan da sonuç alabilirsiniz.

hocam cok sagolun yarin bunlari denicem insallah bir sonuc cikar.
    Verdiğim adrese göre lojistik olarak iki firma çıkıyor yarın bunlarada bakın.

02124781100 dhl express
    02128862086 hedef lojistik

• Ulan ne tatilmiş iadelerimizi , cargolaımızı gönderin lan :d
    Hocam facebook sayfaları ile iletişime geçin.www.facebook.com/banggoodtr tatilmiş kargo firmaların açılması bekleniliyor herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: flap-jack

Merak etmeyin 4-5 sonra para hesabınıza iade ediliyor. Sipariş ekranında ilgili sipariş için ''refunded'' ibaresi çıkıyor. Bu ibare çıktıktan sonra hesabınızı kontrol edin.

Alıntıları Göster
    Bu sabah siteden baktığımda geri ödendi bankanızla iletişime geçin gibi bi yazı çıktı fakat karta hala gelen giden bişi yok ? işallah bi hata olmaz az deil 900 TL bi tırstım açıkcası şu banggood dan

• quote:

Orijinalden alıntı: Revoir

Bu sabah siteden baktığımda geri ödendi bankanızla iletişime geçin gibi bi yazı çıktı fakat karta hala gelen giden bişi yok ? işallah bi hata olmaz az deil 900 TL bi tırstım açıkcası şu banggood dan

Alıntıları Göster
    Arada aracı firma İyzico denen abidik sistem var. Geri ödeme 10 günü geçebiliyor ama geliyor içiniz rahat olsun

• Herşey tüm hızıyla devam ediyor.Vergiler dahil alışverişe devam :=) konuyu bi uçuralım bi el atalım :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoir

Alıntıları Göster
    Ben 2 kere iptal ettim ve paramı aldım. Banggood'da geri ödendi yazıyorsa 2 gün sonra para hesaba yatıyor yani benim 2 sefer de öyle oldu. Cuma günü iptal etmiştim ertesi gün geri ödendi yazıyordu dün de kredi kartı hesabıma para yatmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakup23e

Herşey tüm hızıyla devam ediyor.Vergiler dahil alışverişe devam :=) konuyu bi uçuralım bi el atalım :=)
    Walla geçen ay kredi kartımla sadece Banggood dan abartmıyorum 13 bin tl lik ürün getirtmişim.

Yani getirttim derken, satın alamayan arkadaşlar adına adreslerine geçtiğim siparişler

Bu vergiler dahil sistem süper oldu

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021

• Evet görüyoruz banggoodun hizmetini sayın forumdaşlarım sanırım işlerine gelene gönderiliyor . Sevmediklerine ise veya yüksek kur ile göndermede olan siparişleri göndermiyorlar bir kılıf uydurup insanları bekletiyorlar..
  • epixmerix kullanıcısına yanıt
    Çok doğru tespit aynen öyle işlerine geleni gönderiyorlar. İşlerine gelmediğinde siparişi
    iptal etmeniz için resmen çin işkencesi uyguluyorlar.

Ben şuanda bu işkence ile karşı karşıyayım. hergün aynı mail atıyorlar ya siparişten vazgeç
    yada kargo yöntemini değiştir diye. inatla hergün bende aynı cevabı veriyorum bana sattığınız koşullarda ürünü
    gönderin diye.
    hocam ilginiz icin cok tesekkur ederim ancak cekmekoye gidemedim okulum var ve oldukca uzak acikcasi umudumda yok
    yurtici kargo yu aradim adima 1 ay icinde herhangi bir kargo gozukmuyor
    acikcasi artik kaziklandigimi dusunuyorum

• DbA kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ayni şeyleri yaşadigim için yazmak istedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakup23e Y kullanıcısına yanıt
    Siz banggood konusunda muhattapmısınız? Konuyu niye uçuralım? Adamlar kargoları göndermemişler eğer siz bu sitenin temsilcisiyseniz arkadaşların sorunlarını çözümleyin yok değilseniz insanları gazlayıp zamanlarını harcamayın. Bence siz önce ne olduğunuzu bir netleştirin net söyleyin.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.