Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.380
Cevap
138
Favori
360.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendisi Türkiye tesmsilcisi veya en basitinden bir banggood fanı. Eğer konu sahibi ise ve banggood’u temsil ediyorsa, veya temsilcisi ise bence de daha fazla yardımcı olması gerekir, konunun uçurulacak bir yanı yok bu kadar şikayet eden varken müşteri hizmetlerine yazın veya Facebook sayfasından yardım alın demeyle iş noktalanmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 14 Şubat 2019; 11:36:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gün önce 3adet ürün sipariş ettim 2si 1 gün sonra kargoya verildi takip numarası geldi fakat 15 gündür takipte bulunamadı yazıyor kargoda hiç hareketlilik yok sanırım göndermicekler bekletiyorlar resmen dalga geçiyorlar diğer 1 ürünüde 8. günün sonunda gönderilmediği için iptal ettim parası 3 gün sonra geri ödendi diğerlerini nasıl iptal edicem bilgisi olan varmı 15 gün oldu öle pahalı zor bulunan bişilerde deil fakat 15 gündür daha hiç bir kargo bilgisi yok.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Facebook Türkiye sayfasıda çinlilerin söylediğinden farklı birşey söylemedi zaten.

Kargo numarası oluşturuyorlar ancak ürünü teslim etmiyorlar. Kargo takibi gördüğüm kadarıyla çok iyi çalışıyor. Ürünü aldığı an sisteme işliyor. 15-20 gündür o ürün işlenmemişse demekki hiç yola çıkmamıştır. Bunun için insanları bu kadar bekletemeye gerek yok. Anında öde parasını geri olsun bitsin.
  • kargosunda hareketlilik olmayanlar..çindeki tatil yeni bitti..dün işbaşı yaptılar, bugünden itibaren hareketlilik başlar..bilginize
  • Sleipnirr S kullanıcısına yanıt
    tatilden dolayı kargolar falan epey aksadı,bu hafta normale döner artık.ancak gene de müşteri hizmetleri olarak aliexpress'in çok gerisindeler..fiyatlandırma olarak da. benim içi sıralama ali-gearbest-banggood şeklinde gider.
    Kargolar çalışıyordu. Takip sayfası güncellemesi için 14 şubatı bekleyin dediler bugün de gelişme olmadığına göre yeni mağdur adaylarını konuya toplayalım yavaş yavaş. Bu hafta uçururuz bu konuyu

• Bir daha bu hataya düşmem mecbur kalmadıkça alışveriş yapmam açıkcası 15 gün dür kargoya verildi yazıyor kargoda başka hiç bişi yok ne hareketlilik nede bir yazı resmen oyalıyorlar 2 siparişim de bu şekilde iade etseler aliexpresten alıcam 15 günde gelir diye aldık 15. gündeyim daha kargoya verildi yazıyor sadece müşteri hizmetleri papan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorlar.
  • Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021

ayın 5'inde verdiğim sipariş bugün güncelleme aldı
  • Diwanji kullanıcısına yanıt
    Haftaya gelir senin kargo. Darısı başımıza artık.

• berci B kullanıcısına yanıt
    ülke komple tatilde idi kargolar da çalışmadı,çalışsa bu zamana kadar zaten güncelleme alırdı siparişler :)
  • Yanlışlıkla CONFİRM ORDER'A tıkladım lanet site sormadı bile emin misisiniz diye bunu nasıl düzeltebiliriz ? Daha takip numarası bile çalışmıyor.
    Ben sorduğumda kargo firmaları çalışıyor diye söylendi. Eğer 2 hafta onlarda duruşa geçtiyse yılbaşı yoğunluğundan daha yoğun olur.

• herkese selamlar

banggooddan linkteki ürünü aldımhttps://www.banggood.com/X96-MAX-S905X2-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-1000M-LAN-5_0G-WIFI-Bluetooth-4_1-USB3_0-TV-Box-p-1362505.html?rmmds=myorder&ID=533601&cur_warehouse=CN

X96 MAX S905X2 4gb DDR4 RAM 64GB ROM

Fakat satın alma işlemleri sırasında bankamatik kartı kullandım. ilk sipariş kabul edilmedi ve sistem ödeme gerçekleşmedi dedi, bende başka bir kartla tekrar sipariş verdim. Şimdi havuçlar 2 siparişide kabul etmiş ve paraları çekmişler 2 saat sonra iptal için canlı destekle görüştüğümde efendim siparişler işleme alındığı için iptal edemiyorlarmış gelince iade edersiniz dedi. bu çinliler hakkaten mal yaw.. ilk ve son alişverişimdi banggood üzgünüm. şimdi işin yoksa 2-3 ay uğraş iadeyle
    olabilir hocam hareket olmayınca onlar da tatile çıktı diye zannettim :)
  • evet arkadaslar sonunda banggooddan mail donusu aldim kargom geri donmus her türlü kolayligi saglariz tarzinda insallah benim problem cozume ulascak. ilgilenen arkadaslara tekrardan tesekkur ederim

• a.ihsankose A kullanıcısına yanıt
    Problemin çözüldüğüne sevindim. Geri döndüğü belliydi keşke istanbulda biyerde yakalayabilseydiniz.

kismet hic yoktan para gitmedi biraz daha beklicez artik

• a.ihsankose A kullanıcısına yanıt
    Bu yerel lojistik firmasının iş güzarlığı siparişler çin'den diye umursamıyorlar uzak ise ulaşamadık diye geri gönderiyorlar depoya...Yoksa böyle problemler olmaz.Geçmiş olsun hocam.
  • arkadaşlar kargosunda güncelleme alan oldumu. ayın 5 inde kargoya verildi gözüküyor ama kargoda hiç hareket yok bende
  • 5 gündür swift işlemleri için uğraşıyorum 11 inde yolladığım 100 dolarlık swift transferi hesaplarına 13 ünde geçti, ardından enparadan xgimi h2 alabilmek için geri kalanını yolladım . Ama hala geçmedi xgimi h2 ninde fiytı artmış , yazıklar olsun böyle siteye

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.